Catalin Jilavu

Start Up Nation 2018-2019. Cum poți construi un magazin online cu WordPress WooCommerce

Thumbnail

Dacă vrei să începi o afacere în comerțul electronic și te gândești la crearea unui magazine online, programul Start Up Nation 2018-2019 este o soluție de finanțare potrivită. Prin Start Up Nation 2018-2019, firmele înființate după 30 ianuarie 2017 pot obține buget pentru realizarea magazinului online (software pentru comerțul online) în valoare eligibilă de până la 60.000 lei.  

Un magazin online dezvoltat cu WordPress și WooCommerce este soluția potrivită unui antreprenor la început de drum prin numeroasele avantaje pe care le are față de alte platforme dedicate magazinelor online.

1. Administrare accesibilă. WordPress  este conceput pentru o experiență prietenoasă cu utilizatori fără experiență. Modulul WooCommerce pentru magazine online vine cu un plus de complexitate, dar păstrează aceeași interfață și poate fi folosit intuitiv.

2.  Ușor de întreținut după dezvoltare: produsele se pot adăuga relativ simplu, urmând interfața intuitivă, iar updatarea modulelor și a softului nu este deloc sofisticată.

3. Adaptabilitate pentru device-uri mobile. Atât temele, cât și funcționaliltățile sunt concepute pentru ca site-ul să funcționeze bine pe desktop, mobil și tabletă.

4. Suport accesibil.  Pentru că este un soft foarte utilizat, poți găsi relativ ușor recomandări sau răspunsuri referitoare WordPress și WooCommerce. În plus, comunitatea WordPress este cunoscută ca fiind prietenoasă, gata să ajute în impas.

5. Avantaje SEO: WordPress împreună cu WooCommerce oferă soluții optime pentru SEO prin accesibilitatea informațiilor pentru o bună indexare în motoarele de căutare.

6. Scalabilitate: măsură ce business-ul se dezvoltă, poți adăuga funcționalități și produse noi. Cu o infrastructură potrivită, un magazin construit cu WooCommerce se poate extinde foarte mult, atât ca număr de produse, cât și ca trafic.

7. Soluție completă. WooCommerce oferă toate funcționalitățile de care are nevoie un magazin online prin extensiile și pluginurile care pot fi adăugate, în funcție de necesități sau specificului business-ului. 

Este important de știut că modulul WooCommerce poate transforma cu ușurință și un site de prezentare într-un magazin online. Dacă ai deja un site de prezentare construit cu WordPress și vrei să vinzi și produse, WooCommerce este soluția magică. Prin instalarea acestui soft adițional, se construiesc pagini pentru produse și magazin si tot ce înseamnă procesul de cumpărare.

Digital Craft este o agentie specializată în site-uri de prezentare și magazine online dezvoltate cu WordPress. Venind în întâmpinarea antreprenorilor la început de drum, a creat un pachet special, cu soluții „la cheie” dedicate programului de finanțare Start-up Nation. Pachetul include tot ceea ce are nevoie un antreprenor pentru un business online de succes:

1. Creare magazin online / site de prezentare cu design și funcționalități personalizate

2. Branding - crearea elementelor vizuale pentru o prezență online unică și remarcabilă (logo, cărți de vizită, foi cu antet)

3. Promovare prin Google AdWords, Facebook Ads sau SEO

4. Găzduire (hosting) – gratuită în primul an.

­­5. Social Media – pagină de Facebook și LinkedIn

Un pachet complet, care scutește de bătăi de cap pe orice antreprenor, așa încât să se poată preocupa doar pentru dezvoltarea business-ului și nu de întreținerea site-ului. Experiența pozitivă pe care a avut-o cu clienții din primul an al derulării acestui program dovedește valoarea pe care o aduce agenția pentru antreprenori prin soluțiile all-inclusive pe care le oferă.

Citește și:

Start-Up Nation 2018-2019: S-a anunțat când s-ar putea depune cererile pentru max. 200.000 RON de la stat. Principalele prevederi

Parallax

Vizualizari
2245
Conţinut
Parerea ta despre articol
3.064
Just for testing :

interaction: 4.14

popularity: 2.67

publishing: 3.12

expertise: 2.27

rating: 3.064

SEO
Articole publicate : 11
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri