Raluca Abrihan

Averea lui Elon Musk creşte după ce startup-ul SpaceX a fost evaluat la 25 miliarde dolari

Thumbnail

Valoarea companiei Space Exploration Tehnologies (Space X), deţinută de miliardarul american Elon Musk, a atins aprozimativ 25 de miliarde de dolari, după nouă rundă de finanţare, potrvit Bloomberg, citat de News.ro.

Producătorul american de rachete a autorizat o rundă de finanţare de 507 milioane de dolari, pe 5 aprilie, la o evaluare a companiei de 25 de miliarde de dolari.

Cu această creştere a valorii Space X, averea lui Musk se va mări cu circa 1,4 miliarde de dolari, la 21,3 de miliarde de dolari, potrivit calculelor realizate de Indicele Bloomberg al miliardarilor.

Space X este pe cale să devină în acest fel al treia cea mai valoros startup din Statele Unite, după Uber Tehnologies şi Airbnb, afirmă PitchBook.

Musk intenţionează să trimită în spaţiu aproximativ 30 de misiuni în 2018, iar până în prezent în acest an au avut loc 7 lansări.

Space X urmează să lanseze luni o rachetă Falcon 9 de la baza Cape Canaveral din Florida, care va transporta un satelit al Administraţiei Naţionale pentru Aeronautică şi Administrarea Spaţiului.

Citeşte şi:

 

Parallax

Vizualizari
1215
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri