Claudiu Zamfir

Imperiul Leilor: Tinerii antreprenori fac show la PRO TV pentru banii investitorilor

Thumbnail

PRO TV a demarat deja preselecțiile online pentru a găsi tineri antreprenori care vor să convingă oameni de afaceri experimentați că merită investiții, într-un show de pitching intitulat Imperiul Leilor, cam în genul mai cunoscutului show american Shark Tank sau ca Arena Leilor, realizată de TVR cu ani în urmă, la care au participat ca investitori Dragoș Anastasiu, Marius Ghenea și alți oameni de afaceri cunoscuți.

Potrivit Pro TV, tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde contur sunt așteptați să dezvolte un plan pe care să-l susțină în fața unui grup de potențiali investitori, format din oameni de afaceri români care și-au demonstrat deja abilitățile în business-uri de succes.

Postul TV spune că Imperiul Leilor este un format de televiziune produs în peste 30 de țări: Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Portugalia, Japonia, Australia sau Israel.

Reality show-ul îi pune pe oamenii de afaceri de succes să descopere o idee bună de afaceri, să simtă potențialul ei și să lupte la rândul lor să câștige supremația asupra propunerii respective, conform stirileprotv.ro.

Înscrierile la Imperiul Leilor, de pe Pro TV, se fac AICI.

Potrivit site-ului Pagina de Media, care a relatat încă din luna mai despre show-ul pregătit de Pro TV, și Arena Leilor, emisiunea similară făcută de TVR cu ceva ani în urmă, era creată după un format internațional, Dragon’s Den, care a pornit din Japonia.

În America, un tânăr antreprenor care a participat la show-ul Shark Tank a ratat investiția de 700.000 de dolari pe care și-o dorea, pentru proiectul său - o sonerie de ușă, cu cameră video, conectată la telefonul mobil. Jamie Siminoff a devenit însă faimos iar produsul său a avut  în  perioada imediat următoare vânzări de circa 5 milioane de dolari. Anul trecut, Amazon a cumpărat Ring, startup-ul tânărului, presa speculând că valoarea tranzacței s-a ridicat la 1 miliard de dolari.

Parallax

Vizualizari
6282
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri