Claudiu Zamfir

București: Concurs de startup-uri tech

Thumbnail

Startup-urile de tehnologie vor avea ocazia să-și prezinte ideile de afaceri în fața unor potențiali investitori sau clienți, la o competiție care va avea loc în octombrie 2019, la București, în cadrul unei expo-conferințe tech de business.

De anul acesta, evenimentul Internet&Mobile World s-a rebranduit în GoTech World și are loc tot la Romexpo, în octombrie. În cadrul expo-conferinței tech de business se desfășoară și competiția de startup-uri IT GoStartech, care era cunoscută în trecut sub numele de Startech Factory. Printre sponsori se numără și branduri de tehnologie, ca Waze sau UiPath.

În 2019, startup-urile de tehnologie se pot înscrie online AICI la competiția GoStartech până pe data de 6 septembrie.

Cele mai bune 20 de startup-uri vor fi selectate pentru a își prezenta ideea de afaceri într-un eveniment în fața a 10.000 de profesioniști în domeniu. 7 startup-uri vor fi selectate să participe la Pitch Day, pe scena principală a festivalului, pe  3 octombrie 2019.

Unul dintre startup-uri va obține și un premiu, au anunțat organizatorii. În anunțul din 2019 nu s-a specificat în ce constă premiul, dar anul trecut a fost un premiu cash de 2.000 de euro.

Participarea este gratuită pentru firmele competitoare.

Condiții de participare:

  • Startup-ul trebuie să fie o firmă legal înregistrată.
  • Fiecare membru de echipă poate înscrie în concurs o singură idee, iar o persoană nu poate face parte din mai multe echipe.
  • Startup-ul trebuie să aibă legătură cu tehnologia.
  • Startup-ul trebuie să aibă maximum 15 angajați.
  • Startup-ul trebuie să aibă venituri cumulate de maximum 200.000 de euro pe anul trecut.
  • Startup-ul trebuie să aibă produse sau servicii pregătite pentru piață.

 

Rules-FAQ by Claudiu on Scribd

Parallax

Vizualizari
1234
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri