Claudiu Zamfir

Premiu de 2.000 de euro și oportunități de investiții la o competiție românească de startupuri tech

Thumbnail

Antreprenorii din România, cu startupuri și alte mici firme din domeniul tehnologiei, pot obține un premiu de 2.000 de euro și oportunități de investiții de la companii mari, într-o competiție românească de idei de afaceri, la care au început înscrierile.

Antreprenorii se pot înscrie gratuit, online la competiția Startech Factory, AICI, până pe 7 septembrie 2018, au anunțat organizatorii într-un comunicat remis vineri StartupCafe.ro.

Pot participa mici afaceri din domeniul tehnologiei, aflate în primii 2 ani de activitate, cu maximum 10 angajați și o cifră de afaceri de până la 150.000 de euro pe an. Sunt căutate startupuri care dețin deja cel puțin un MVP (produs minim viabil) și care au nevoie de investiții, mentori și clienți noi.

În urma aplicațiilor online, se vor selecta 22 de mici afaceri care vor avea ocazia să-și prezinte ideea de business în fața a 9.000 de profesioniști în zona de startupuri de la salonul Internet&Mobile World 2018, care va avea loc la Romexpo București, în 3-4 octombrie. Dintre acestea, vor fi selectate 7 startupuri care vor urca pe scena principală a IMWorld și vor susține sesiuni de pitching în fața potențialilor investitori.

Unul dintre startupuri va primi un premiu cash de 2.000 de euro.

Participarea micilor afaceri la competiție nu implică nicio taxă pentru acestea, precizează Startech Factory.

Printre partenerii și sponsorii competiției se numără companii ca: Raiffeisen Bank, Ipsos, Cegeka, Renault, Glovo.

Parallax

Vizualizari
918
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri