Claudiu Zamfir

Un „Booking.com pentru veterinari”, fondat de români, a obținut 220.000 Euro

Thumbnail

Un startup IT fondat de tineri români plecați în Europa de Vest, Digitail, a obținut o finanțare de 220.000 de euro de la investitori din Suedia, scrie marți Tech.eu.

Runda de investiție a fost acordată de acceleratorul Fast Track Malmo, The Nordic Web Ventures și business angel-ii suedezi Christian Jantzen, Hampus Jakobsson, Erik Byrenius, Jonas Vig și Emil Sjödin.

Digitail este un sistem de tip software as a service (SaaS), care ajută medicii veterinar să intre mai ușor în legătură cu proprietarii de animale. Un fel de Booking.com pentru clinici veterinare și iubitori de animale, Digitail trimite sumarul vizitei prin e-mail sau îl imprimă automat, notifică programările, personalizează facturile și multe alte materiale menite să faciliteze comunicarea cu clienții. Astfel, veterinarii își optimizează unele costuri cu recepția sau cu programările la care clienții nu apar, de exemplu.

De asemenea, startup-ul digitalizează cartea de sănătate a animalelor de companie și utilizează tehnologia inteligenței artificiale pentru a oferi soluții predictive și proactive de sănătate pentru necuvântătoare. Tehnologia acestui startup vine cu o soluție software completă prin care clinicile veterinare ajung mai ușor la pacienți, precum și o aplicație pentru proprietarii de animale de companie.

Din echipa Digitail fac parte cofondatorii Sebastian Gabor (CEO) și  Ruxandra Pui ( Product Owner - foto). Ei lucrează de la distanță din România, Suedia, Spania. Un alt cofondator, Alexandru Tăbolcea, a plecat din startup.

Parallax

Vizualizari
5004
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri