Denisa Crăciun

Startup-ul românesc Flip.ro, de telefoane și tablete recondiționate, intră pe piața din Grecia

telefoane mobile

Startup-ul românesc Flip, de telefoane și tablete recondiționate, deschis în 2019 de trei tineri antreprenori români, intră pe piața din Grecia.

În Grecia platforma va fi disponibilă din luna septembrie, a anunțat startup-ul într-un comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro. Flip este prezent, pe lângă România, în Bulgaria și Ungaria.

Telefoanele și tabletele recondiționate achiziționate de pe platformă de consumatorii din Grecia vor fi livrate către aceștia din sediul central din București.

„Lansarea în Grecia face parte din planul nostru ambițios de a schimba modul în care oamenii din Europa Centrală și de Est cumpără și vând produse electronice. Decizia de expansiune a venit din dorința de a întâmpina cererea din ce în ce mai mare a consumatorilor greci de a avea acces ușor și în siguranță la electronice recondiționate. Experiența acumulată în cele 3 piețe în care operăm - acum 4 -, precum și proximitatea geografică ne permit să oferim consumatorilor o experiență excelentă în procesele de vânzare și cumpărare. Având în vedere dimensiunea pieței și trendul ascensiv al economiei circulare, ne așteptăm la o tracțiune a vânzărilor asemănătoare cu cea a piețelor lansate anterior”, spune Alin Luca, co-fondator Flip.ro.

La fel ca și în celelalte țări în care Flip este prezent, în Grecia serviciile oferite sunt disponibile atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii.

Flip.ro este un marketplace înființat la finalul anului 2019, de către 3 tineri antreprenori: Alin Luca, Alex Burghelia și George Moroianu.

Din 2021, compania face parte din grupul eMAG de la care a primit și finanțare de 8 milioane de euro, a ajuns la peste 190 de angajați și s-a lansat deja în Bulgaria și Ungaria.

Parallax

Vizualizari
177
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri