Claudiu Zamfir

Startup românesc de blockchain și inteligență artificială se extinde în Olanda

Thumbnail

Startup-ul românesc Humans.ai, care dezvoltă tehnologii blockchain și de inteligență artificială, anunță, joi, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, deschiderea unui nou birou, la Amsterdam.

Românii vor astfel să-și extindă prezența pe continentul european și să avanseze în „misiunea companiei de a susține adopția soluțiilor sale de inteligență artificială și synthetic media în regiune”.

Humans.ai este acum operațional în Olanda, de unde va fi coordonată activitatea pentru toată regiunea Benelux, biroul fiind condus de Bart Veenman. El  este și CEO al Tovid.ai, una dintre soluțiile lansate de Humans.ai, o platformă de tip SaaS care produce conținut video de înaltă calitate la scară largă folosind AI & Synthetic Media, pentru industria de e-commerce și marketing.

Bart are peste 12 ani de experiență în management și administrarea afacerilor, după ce și-a construit o carieră ca marketing strategist în Amsterdam și la nivel internațional, specializându-se în comerț digital și marketing. În ultimii ani, el a oferit consultanță pentru diferite scale-up-uri și startup-uri în business development, marketing, go-to-market și dezvoltarea de proiecte.

„Oportunitățile de utilizare a tehnologiei Humans.ai în regiune sunt numeroase. De exemplu, agenții de vânzări pot folosi instrumentele de inteligență artificială pentru a analiza și modifica vocea atunci când interacționează cu clienții, pentru a evalua comportamentul și sentimentul utilizatorilor, cu scopul de a genera oferte mai relevante sau pentru a personaliza experiența de utilizare a unui produs sau serviciu. Comercianții online pot beneficia de algoritmi de inteligență artificială pentru a analiza comentariile și recenziile utilizatorilor și pentru a personaliza experiența online a cumpărătorilor, făcând-o și mai atractivă prin transformarea paginii de text simplu în filme scurte care prezintă produsele", susține Bart Veenman.

Prin intermediul biroului din Amsterdam, Humans.ai va sprijini implementarea și dezvoltarea start-up-urilor și a companiilor de tehnologie care doresc să adopte capabilități de inteligență artificială și tehnologii inovatoare în domeniul Synthetic media, sau media generată de inteligența artificială - în special programe care se bazează pe inteligența artificială și învățarea automată, oferite de Humans.ai.

Echipa Humans.ai creează și gestionează genomuri digitale, care încorporează elemente precum vocea, imaginea și gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali. Compania continuă să investească în dezvoltarea inovațiilor din spatele ecosistemului Humans.ai și să le permită inovatorilor să își publice și să monetizeze tehnologiile de inteligență artificială pentru adopție în viața reală.

Humans.ai este o companie de deep-tech fondată în anul 2019, la București, de Sabin Dima (CEO). Firma spune că a creat primul model etic de IA și Blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării Inteligenței Artificiale, cu accent pe synthetic media. Prin studioul său de creație și prin sistemul de proveniență și responsabilitate bazat pe token, Humans.ai asigură că toate contribuțiile sunt răsplătite în mod echitabil și că fiecare model de inteligență artificială este controlat pe termen lung.

Parallax

Vizualizari
1785
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri