Claudiu Zamfir

Startup german, în care a investit Audi, debutează pe Maiar Launchpad, incubator blockchain al românilor de la Elrond

Thumbnail

Holoride, un startup german în care Audi Electronics Venture deține o participație minoritară, debuteaza in noiembrie pe Maiar Launchpad, incubatorul strategic al românilor de la Elrond Network, a anunțat compania specializată pe blockchain, fondată la Sibiu.

Startup-ul german axat pe realitate virtuală și extended reality își propune să revoluționeze viitorul industriei de divertisment din interiorul autovehiculelor.

Potrivit unui comunicat transmis de Elrond, misiunea celor de la holoride este „să transforme fiecare calatorie intr-o experienta captivanta prin integrarea miscarilor masinii in realitatea virtuala”.

În cei peste 2 ani de la lansare, holoride a stabilit parteneriate strategice cu Audi, Porsche, Daimler si Ford, cat si cu giganti media precum Universal Pictures, Disney si Discovery Channel.

Elrond spune că tehnologia sa blockchain va permite „crearea unui sistem economic bazat pe criptomoneda RIDE si active digitale unice NFT (non-fungible tokens), care va ajuta holoride sa își îndeplineasca obiectivele de transparență în întreaga retea de parteneri și să creeze un model convingător de încurajare a utilizării”.

„Criptomoneda RIDE va fi esentiala pentru a dezvolta o economie dinamica si sustenabila pentru ecosistemul holoride. Ea va stabili legatura dintre producatorii de autoturisme, creatorii de continut, branduri si pasageri, permitand captarea valorii create in jurul platformei intr-un mod transparent, eficient si automatizat” - a declarat  Nils Wollny, CEO si co-fondator holoride.

Maiar Launchpad este incubatorul strategic al Elrond Network adresat exclusiv proiectelor de mare anvergura care, prin folosirea tehnologiei blockchain de mare viteza dezvoltata la Sibiu, pot aduce schimbari semnificative sistemului financiar global, industriilor care se reinventeaza prin digitizare, sau vietii de zi cu zi.

„Cu sustinere strategica de la Audi, holoride se afla in fruntea unui val de inovatie digitala care va fi transformational pentru industria auto si va aduce tehnologia Elrond in masinile hiperconenctate ale viitorului. Vom impulsiona dezvoltarea acestei tehnologii si noi verticale de business prin acceleratorul nostru Maiar Launchpad, rezervat echipelor exceptionale pe care le sustinem cu intreg arsenalul nostru de knowledge si tehnologie”- a spus, joi, Beniamin Mincu (foto), CEO si co-fondator Elrond Network.

În septembrie, el spunea că Maiar Launchpad este o platformă care va „permite oricui să investească în proiecte strategice din ecosistemul Elrond”.

„Maiar Launchpad este un incubator de proiecte care folosesc tehnologie Elrond. Prin această platformă, numărul aplicațiilor și produselor din ecosistemul Elrond va crește în următoarele luni” - mai susținea Mincu în septembrie.

 

Parallax

Vizualizari
7799
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri