Claudiu Zamfir

Rețea de socializare românească, bazată pe NFT și blockchain

Thumbnail

Doi antreprenori clujeni au lansat o reța de socializare bazată pe tehnologia blockchain, prin care utilizatorii generează așa-numitele NFT-uri - creații vrtuale.

TOKHIT se numește proiectul lui Andrei Ureche și Cristian Voaides. Ei susțin că rețeaua lor de socializare valorează 3 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat transmis StartupCafe.ro, valoarea de 3 milioane de euro a fost estimată inițial la o investiție de tip seed pe care ar fi primit-o proiectul.

„Evaluarea proiectului TOKHIT și investiția au fost făcute de Fondul de Investiții din cadrul proiectului Welthee și de către fondatorul Cristian Voaides, de asemenea partener în proiect. Criteriile de evaluare a proiectului au constat în validarea prototipului, faza de dezvoltare, viziunea, unicitatea, potențialul relevant al ideii din spatele proiectului TOKHIT și echipa care dezvoltă proiectul. Investiția inițială se ridică la 180.000 de euro și lansarea fazei de TOKEN PRIVATE SALE (HITT) prin Launchpad-ul Welthee, care dispune de peste 600 de investitori, va avea loc în luna iulie” - a explicat, pentru StartupCafe.ro, Andrei Ureche (Vandy), inițiatorul proiectului.
 
 TOKHIT se prezintă drept o rețea de socializare „care va permite crearea de NFT-uri native într-un mod foarte rapid, creativ și la un cost foarte mic”.
 
„Suntem entuziasmați și încântați să venim cu această premieră la nivel mondial, un proiect revoluționar care sperăm să se remarce prin componenta sa inovativă și să fie apreciat. Creatorii de conținut vor deveni, cu ajutorul TOKHIT, parte a unei comunități unde ei pot să experimenteze și să creeze modalități noi de interacțiune cu publicul lor țintă. Mai mult decât atât, TOKHIT își propune să devină cadrul ideal pentru utilizatorii care vor să monetizeze întreaga lor activitate profesională. Odată cu această evaluare inițială, în valoare de 3 milioane de euro, suntem și mai încrezători în viitorul TOKHIT”, a mai spus Ureche.

Andrei Ureche este antreprenor, brand strategist, designer, specialist în consolidarea relației brandurilor cu consumatorii.

Cristian Voaides a fondat platforma fintech online Welthee și vine cu un background de peste 30 de ani în domeniul dezvoltării afacerilor.

Parallax

Vizualizari
2192
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri