Denisa Crăciun

Platforma românească Undelucram și-a asigurat 600.000 EUR finanțare și mai vrea 400.000 EUR de la investitori

Fondatorul Undelucram

Platforma Undelucram.ro, care reunește online angajații din România, vrea să atragă 400.000 EUR prin SeedBlink, platformă de co-investiții în startup-uri de tehnologie.

Runda totală este de un milion EUR și va fi utilizată pentru extindere internațională și dezvoltarea tehnologiei de inteligență artificială, se arată într-un comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Platforma lansată în 2011 de antreprenorul Costin Tudor (foto) și-a asigurat deja 200.000 EUR de la GapMinder și 400.000 EUR de la Sofia Angels Ventures, un fond bulgar de investiții, care participă la runda curentă de finanțare.

Totodată, este cea de a treia rundă în care GapMinder investește în Undelucram, finanțările anterioare fiind în 2021 și 2019.

Până acum Undelucram a atras investiții de 800.000 de euro în trei runde (2017, 2019 si 2021).

„Proiectul nostru și planurile viitoare au ajutat și vor contribui și mai mult la transparentizarea pieței muncii la nivel internațional. Alegem să privim investițiile în Undelucram drept un vot de încredere care confirmă încă o dată trendul de creștere al companiei noastre. Invit potențialii investitori care vor să-și maximizeze veniturile și să contribuie totodată la o piață a muncii corectă și echilibrată să participe la această nouă rundă deschisă de SeedBlink pentru dezvoltarea de noi tehnologii si consolidarea extinderii internaționale”, spune Costin Tudor, fondator și CEO al platformelor Undelucram.

Platforma susține că are peste un milion de utilizatori la nivel regional și are în plan să ajungă la 4,5 milioane de utilizatori la finalul 2024.

De asemenea, conducerea companiei intenționează ca până la finalul 2024 să înregistreze vânzări în șapte țări.

Undelucram are operațiuni în 14 țări: România, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Ucraina, Moldova, Cehia, Polonia și zona MENA (Algeria, Egipt, Maroc, Tunisia, Arabia Saudită și Emirate). Compania a început să se extindă regional în 2019, iar din 2022 are operațiuni și în afara Europei.

Parallax

Vizualizari
524
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri