Denisa Crăciun

Platforma de recrutare online BestJobs are un nou director general

Thumbnail

Fostul director general al eJobs, Andrei Frunză, preia conducerea platformei de recrutare online BestJobs, fondată în anul 2001 de antreprenorul Călin Fusu, a informat joi compania, într-un comunicat de presă transmis StartupCafe.ro.

Cu o experiență de peste 20 de ani în managementul mai multor business-uri din domeniul tehnologiei, Andrei Frunză a fost și directorul general (CEO) al platformei de ride-sharing Free Now.

Conducerea BestJobs a preluat-o de la Călin Fusu, care, la rândul său, a preluat rolul de CEO al magazinului online de mobilă și decorațiuni Vivre.

„Expertiza lui Andrei în business-uri online și în domeniul din care face parte BestJobs, abilitățile de leadership și de management, precum și istoria lui cu business-urile din grupul Neogen sunt atuuri foarte valoroase care vor accelera planurile BestJobs. Îi predau ștafeta cu încredere și știu că, prin viziunea lui, va continua transformarea BestJobs într-un trendsetter în industrie”, a spus Călin Fusu, fondatorul BestJobs.

De cealaltă parte, Andrei Frunză a declarat că „piața de recrutare se schimbă, iar dinamica din ultimul an și jumătate a transformat nevoile angajatorilor și candidaților. BestJobs este și va rămâne un partener stabil, pregătit să ofere soluţii relevante adaptate tendinţelor de recrutare, retenție și dezvoltare personală din piață. Mă bucur să revin într-un domeniu drag, într-un rol din care voi putea susţine dezvoltarea companiei mai departe, alături de o echipă ambițioasă și dinamică, orientată pe rezultate”.

Andrei Frunză este absolvent al Academiei de Studii Economice (ASE) din București și fost jurnalist cu experiență în presa economică.

De-a lungul timpului, a fost Country Manager (2004 – 2006) la compania Viitor Networks,  manager de operațiuni (2005 – 2006) la VPay și, de asemenea, business manager (2007 – 2008) BestJobs, conform profilului său de LinkdeIn.

La rândul său, Călin Fusu (47 de ani) a absolvit tot Academia de Studii Economice din București. În 1995 și-a început activitatea investițională ca  equity trader la NCH Capital, iar apoi, în perioda 2000 – 2019, a fondat și condus din poziția de CEO platforma de resurse umane BestJobs. 

Parallax

Vizualizari
514
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri