Denisa Crăciun

O platformă digitală românească de închirieri de clădiri se extinde în Ungaria

Thumbnail

Startup-ul românesc Bright Spaces, care a lansat o platformă IT prin care proprietarii de clădiri gestionează activitatea de închiriere și oferă potențialilor chiriași vizionări virtuale, se extinde în Ungaria.

Startup-ul românesc fondat în 2019, de Bogdan Nicoară și Andrei Constantin, va prezenta în mod digital cinci clădiri ale CA Immo Hungary, clădiri care vor fi gestionate prin platforme virtuale web.

Cele cinci clădiri pentru care Bright Spaces va crea platforme digitale de prezentare, marketing și închiriere sunt: City Gate, Millennium Tower I, Millennium Tower II, Millennium Tower III și Millennium Tower H.

„Bright Spaces crește și se extinde pe o piață foarte strategică. Suntem onorați să lucrăm cu un partener atât de respectat, cu o experiență vastă, CA Immo Hungary. Digitalizarea mediului construit este clar direcția în care trebuie să meargă piața imobiliară pentru a accelera procesele de închiriere, a reduce amprenta de carbon și a oferi chiriașilor lor o experiență digitală excelentă, aliniată cu progresele tehnologice de astăzi. Suntem dedicați acestei misiuni și suntem bucuroși să lucrăm cu parteneri care împărtășesc aceeași viziune” –  spune Bogdan Nicoară, CEO & Co-fondator Bright Spaces.

„Suntem încântați de acest parteneriat, care dă viață clădirilor noastre de birouri în mod digital, prin Bright Spaces. Cu această nouă funcție, clienții noștri își pot imagina și mai bine viitorul lor birou. În plus, suntem bucuroși să facem parte din expansiunea unui astfel de start-up de tehnologie promițător precum Bright Spaces și că am găsit un partener strategic pe termen lung” - a declarat John McKie, Managing Director al CA Immo Hungary.

Ungaria este una dintre piețele de bază ale CA Immo, cu investiții în clădiri de birouri mari  și  mijlocii  din  Budapesta,  atât  în  sub-piețele  Pest, cât și  în Buda.

Platformele digitale se află momentan în dezvoltare și sunt planificate să fie lansate în toamna acestui an.

Parallax

Vizualizari
316
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
George
Malinescu
Ma intreb ce a vrut sa zica prin sintagma "o piață foarte strategică".

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri