Claudiu Zamfir

LISTA: Startup-urile admise la programul românesc pentru afaceri medicale Health Innovation Zone 2024 

tehnologie-medicala-dreamstime.jpg

Un număr de 16 echipe au fost admise la programul românesc de mentorat pentru startup-uri care dezvoltă tehnologii în domeniul medical, Health Innovation Zone 2024

Lista celor 16 echipe selectate pentru Health Innovation Zone 2024:

 1. Aisthesis Medical
 2. Anymood
 3. Dr-Online
 4. Line recovery device
 5. Partial Eclipse
 6. SocrateMed
 7. SoulSteps
 8. BRINOS
 9. GenAIRo
 10. Stellar
 11. SpatWatch
 12. Ovidiu Catarama
 13. U-CARE
 14. HandWave
 15. HYGEIA
 16. Sensera

Sesiunea de înscrieri a avut loc în perioada 5-14 iunie, iar startup-urile au fost selectate vineri, 21 iunie 2024, la Pitch Day. 

Programul de mentorat se va desfășura în format hibrid, fizic în Iași și online, între 21 iunie - 1 noiembrie 2024. Pe lângă sesiunile de mentorat clasice, echipele și startup-urile înscrise în program au ocazia de a se conecta cu instituțiile de sănătate cu care colaborează Digital Innovation Zone, singurul hub european de inovare digitală din Regiunea Nord-Est, ca ecosistem suport în transformare digitală.

Ajuns la a doua ediție, Health Innovation Zone este o oportunitate pentru inovatorii din domeniul sănătății de a-și valida soluțiile, de a avea acces la experți din domeniu, mentori, facilități de testare și fast track către ecosistemul internațional.

Programul este destinat echipelor și startup-urilor care au dezvoltat sau sunt în proces de dezvoltare a unui produs/serviciu inovator, relevant pentru domeniul sănătății. Scopul programului este de a oferi o platformă de validare a soluțiilor inovatoare în sănătate, conturând o comunitate puternică de inovare în Regiunea Nord-Est.

Parallax

Vizualizari
262
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri