Claudiu Zamfir

Înscrieri 2024: Program românesc de mentorat pentru startup-uri de tehnologii în sănătate

HIZ_2024.jpg

Startup-urile care dezvoltă tehnologii inovatoare în domeniul sănătății (health-tech/med-tech) se pot înscrie online într-un program românesc de mentorat și testare a ideilor de business, au informat, miercuri, organizatorii, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Înscrierile în programul Health Innovation Zone 2024 se fac AICI, până pe pe 14 iunie 2024. Programul se va desfășura în format hibrid, fizic în Iași și online, între 21 iunie - 1 noiembrie 2024.

Ajuns la a doua ediție, Health Innovation Zone este o oportunitate pentru inovatorii din domeniul sănătății de a-și valida soluțiile, de a avea acces la experți din domeniu, mentori, facilități de testare și fast track către ecosistemul internațional.

Programul este deschis pentru echipe și startup-uri care au dezvoltat sau sunt în proces de dezvoltare a unui produs/serviciu inovator, relevant pentru domeniul sănătății.

Scopul programului este de a oferi o platformă de validare a soluțiilor inovatoare în sănătate, conturând o comunitate puternică de inovare în Regiunea Nord-Est.

Pe lângă sesiunile de mentorat clasice, echipele și startup-urile înscrise în program vor avea ocazia de a se conecta cu instituțiile de sănătate cu care colaborează Digital Innovation Zone, singurul hub european de inovare digitală din Regiunea Nord-Est, ca ecosistem suport în transformare digitală.

Etapele derulării programului Health Innovation Zone 2024:

  •   Îți înscrii echipa și ideea până pe 14 iunie pe formularul online.
  •   Pregătești o prezentare de 3 minute.
  •   Prezinți ideea/produsul care va schimba lumea medicală, pe data de 21 iunie la Pitch Day. Pitch Day este evenimentul în cadrul căruia vei putea să-ți expui ideea în fața unui public larg, având posibilitatea de a prezenta atât fizic, cât și online.

Accesează și canalele social media ale programului: 

Parallax

Vizualizari
162
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri