Denisa Crăciun

Finanțări de 1 milion dolari pentru startup-uri europene, într-un program Sequoia

Thumbnail

Startup-urile europene se pot înscrie într-un nou program lansat de fondul de investiții american Sequoia Capital, Arc, și pot obține finanțare de 1 milion de dolari și mentorat de la partenerii proiectului.

Cei care doresc să se înscrie în programul Arc o pot face AICI, până pe 8 aprilie 2022. Programul, care încurajează toți co-fondatorii unui startup să participe, se va desfășura timp de 8 săptămâni.

Arc va lucra cu cohorte de aproximativ 15 startup-uri în sesiunile care se vor desfășura timp de 8 săptămâni.

Programul va începe pe 23 mai, iar sesiunea pentru prima cohortă europeană va fi perioada 23 mai – 15 iulie 2022.

Sesiunea din prima și ultima săptămână a programului se desfășoară în mod fizic, iar săptămânile rămase se vor desfășura de la distanță, prin Zoom.

„Așteptați-vă să petreceți o săptămână la Londra, o săptămână în San Francisco și câteva zile, la jumătatea programului, într-un alt oraș european”, au transmis reprezentanții programului.

Conform Sequoia Capital, programul este destinat fondatorilor de startup-uri care lucrează în mod activ la o idee sau un produs. Poate fi vorba fie de un MVP (produs minim viabil), fie doar o idee pe care o prezentați.

Arc este un program Sequoia gestionat de Jess Lee și românca Luciana Lixandru, despre care am mai scris pe StartupCafe.ro.

„Europa este atât de fragmentată. Atâția fondatori cu care am avut privilegiul să lucrez au început în hub-uri tehnologice neobișnuite”, susține Luciana Lixandru, potrivit TechCrunch.

Sesiunile Arc vor avea loc marți și miercuri între orele 16:00-18:00 și vineri între orele 9:00-10:30.

Parallax

Vizualizari
3284
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri