Claudiu Zamfir

Din cauza coronavirus, Google amână Grow with Google Export Summit 2020, din București

Thumbnail

UPDATE 4 martie 2020: Din cauza coronavirus Google amână evenimentul pe termen nedefinit

Google Export Summit, programat inițial la finalul lunii martie, se va amâna pe termen nedefinit, au informat organizatorii într-o informare către StartupCafe.ro.

”Ne preocupă siguranța invitaților noștri și, dată fiind evoluția situației legate de coronavirus, vom amâna evenimentul, pe termen nedefinit”, anunță Google Romania.

Amânarea evenimentului de la București este în linie cu politica globală a Google care a anunțat că, din cauza acelorași îngrijorări legate de coronavirus, renunță în 2020 la evenimentul Google I/O.

Google I/O este întâlnirea anuală cu dezvoltatorii și ar fi urmat să aibă loc la Shoreline Amphitheatre, un amfiteatru în aer liber, cu o capacitate de peste 22.000 de locuri, în Mountain View, California.

 

Anunțul inițial al Google Export Summit

Firmele românești care exportă sau care vor să se extindă la nivel internațional pot participa gratuit la evenimentul Grow with Google Export Summit, organizat de gigantul IT american la București, pe 27 martie 2020.

Antreprenorii interesați se pot înscrie online, AICI. Grow with Google Export Summit va avea loc la Hotel Radisson Blu din București.

Participanții vor avea ocazia să afle despre strategii și oportunități de export și să discute cu alți antreprenori de succes.

„Vei avea ocazia să descoperi cele mai bune soluții de promovare pentru export, direct de la specialiști Google și reprezentanți ai companiilor care au deja succes în străinătate”, spune  Google.

Specialiștii Google vor oferi antreprenorilor români informațiile necesare pentru a dezvolta o strategie de export de succes în cadrul unor sesiuni interactive și practice.

De asemenea, oamenii de afaceri vor putea face schimb de idei cu exportatori din diferite industrii, precum și cu reprezentanți ai companiilor care oferă soluții logistice și de promovare.

Separat de acest eveniment, Google este implicat și în Pașaport de Export, un alt proiect cu acces gratuit, destinat firmelor mici și mijlocii din 23 de județe.

Parallax

Vizualizari
2307
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri