Denisa Crăciun

Doi antreprenori români au obținut o finanțare de 4,4 milioane Euro pentru startup-ul lor

Thumbnail

Un startup fondat la București de doi antreprenori români care au creat o platformă de videoconferințe a obținut o finanțare de 4,4 milioane de euro de la fondurile de capital de risc Earlybird Venture Capital, Stride.VC și Launchub Ventures.

Sessions este o platformă de comunicare și colaborare care îmbunătățește întâlnirile video, destinată companiilor, spre exemplu, care își pot gestiona mai bine ședințele online.

Fondată în 2020 de Radu Negulescu (foto stânga) și Radu Țintescu (foto dreapta), platforma integrează tool-uri și aplicații precum Google Drive sau Miro într-un singur loc.

Cu finanțarea obținută, startup-ul românesc vrea să continue să se dezvolte și să îmbunătățească produsul lor pentru întâlnirile video „de la distanță”, conform Tech.eu.

„Aproape fiecare interacțiune cu clienții are loc acum online, dar cele mai multe experiențe încă nu au structura, energia, informațiile și interactivitatea necesară pentru a fi cu adevărat puternice. De aceea, ne-am propus să transformăm fiecare apel video substandard într-o „Sesiune” extrem de valoroasă”, a spus Radu Negulescu, co-fondator și CEO Session.

Parallax

Vizualizari
3242
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri