Denisa Crăciun

O aplicație dezvoltată de un startup românesc, premiu pentru cel mai bun produs în 2021

Thumbnail

O aplicație de comunicare și colaborare dezvoltată în România și lansată anul trecut de startup-ul românesc FlowOS a obținut premiul pentru cel mai bun produs în 2021 în categoria „Work from anywhere” pe cunoscuta platformă Product Hunt.

Platforma Sessions, un produs tehnologic românesc, a fost votat de experți în tehnologie în cadrul competiției Product Hunt Golden Kitty Awards 2021, drept cel mai bun produs digital în categoria “Work from anywhere”.

Sessions aduce într-un singur ecosistem toate procesele unei întâlniri online: de la planificare, structurare, desfășurare și follow-up. Pe Sessions utilizatorii au posibilitatea de a structura în prealabil întâlnirile în jurul unei agende clare. În agendă utilizatorii vor aloca instrumente specializate dintr-o gamă de opțiuni. 

Competiția Golden Kitty Awards 2021, desfășurată de platforma Product Hunt, reprezintă selecționarea celor mai bune produse tehnologice votate în decursul unui an.

Multe din aceste inovații ajung să devină produse de succes, atrăgând atât atenția utilizatorilor, cât și a investitorilor din întreagă lume, potrivit unui comunicat transmis, joi, StartupCafe.ro.

Alte idei de produse tech globale clasate printre finaliști, alături de Sessions, sunt Cafe (Franța) ajută organizațiile cu program hibrid să ia decizii inspirate cu privire la întâlnirile de la birou sau din afara lui, Thursday (India) creează un cadru în care echipele pot petrece timp împreună, pot să joace jocuri sau să socializeze, în timp ce Whimsical Docs (Statele Unite) este o unealtă optimizată pentru documente colaborative, având deja integrate diagrame și alte structuri grafice extrem de utile pentru organizații. 

„Este o victorie enormă. Este o confirmare a viziunii pe care am propus-o în contextul muncii "remote". Platforma Sessions a fost concepută de la mecanică până la funcționalități, să deservească nevoile profesioniștilor în munca lor hibridă. Rolul utilizatorilor noștri din întreaga lume, din București până în Los Angeles, a fost esențial pentru creșterea noastră din ultimul an”, spune Radu Negulescu, fondator și CEO Sessions.

De-a lungul timpului, companii precum Tesla, Apple, Microsoft, Zoom sau Uber au fost premiate cu Golden Kitty lansând pe scena mondială produse precum Model S, Iphone X, Uber Health și multe alte proiecte.

Parallax

Vizualizari
564
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri