Claudiu Zamfir

Daniel Dines (UiPath): Ne rugăm pentru colegii noștri și pentru poporul ucrainean

Thumbnail

Antreprenorul român Daniel Dines, fondator și CEO al companiei IT UiPath, și-a exprimat compasiunea față de poporul ucrainean, în urma atacului Rusiei asupra Ucrainei, în condițiile în care firma româno-americană are și o echipă în orașul Liov.

Într-un mesaj transmis pe LinkedIn, miliardarul român a precizat că UiPath se află în contact permanent și oferă sprijin logistic și financiar angajaților săi din Ucraina, pentru a-i reloca din țara atacată, dacă ei își doresc acest lucru.

Mesajul integral al lui Daniel Dines:

„La fel ca mulți dintre voi, încă procesez evenimentele care au avut loc în Ucraina în ultimele zile. UiPath a deschis pentru prima dată un birou în Ucraina în 2019, când am achiziționat un mic startup din Liov, StepShot. Astăzi, suntem mândri că avem 30 de colegi în Liov, toți talentați, dedicați și rezilienți.

Siguranța și bunăstarea acestor membri ai echipei și a familiilor lor este prioritatea noastră principală. Pentru fiecare dintre voi: vă vedem, vă auzim și vă stăm alături.

Deși am sperat că aceste zile nu vor veni niciodată, ne-am pregătit pentru acest lucru și suntem în strânsă legătură cu colegii noștri ucraineni. Unii au ales să rămână, iar alții încearcă să se mute. Indiferent de ceea ce aleg ei, noi oferim asistență logistică și financiară pentru a-i sprijini în acest moment.

Cred, cu tărie, că trebuie să luptăm pentru umanitate prin conectarea cu umanitatea. Și, în timp ce ceea ce se întâmplă în lume este mai vast decât UiPath, angajamentul nostru față de membrii echipei noastre, clienții și partenerii noștri nu a fost niciodată mai puternic și nu a fost niciodată mai important decât este astăzi.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de colegii noștri și de poporul Ucrainei”.

 

Parallax

Vizualizari
2457
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri