Denisa Crăciun

Colaborare Bob Concierge – Mr. Jeff în România

Thumbnail

Un startup românesc, care a construit un dispozitiv automatizat de vânzare de produse și servicii pentru complexele rezidențiale, încheie un parteneriat cu franciza spaniolă Mr. Jeff care oferă servicii de curățare a hainelor.

Bob Concierge este un startup românesc fondat în 2018 de antreprenorul Mihail Gîrneț. Compania aduce în scările de bloc și în complexele rezidențiale un dispozitiv dotat cu un mini-shop cu alimente și băuturi, lockere pentru preluarea coletelor de la curieri și servicii casnice.

De cealaltă parte, Jeff este un startup spanioli fondat în 2015 de trei antreprenori spanioli - Eloi Gómez, Adrián Lorenzo și Rubén Muñoz,  care a lansat platforma online Mr. Jeff de spălătorie și curățătorie, cu un model de franciză pentru livrarea la domiciliu.

Compania și-a extins serviciile la beauty și fitness. Jeff este în plină expansiune internațională, având prezență în peste 40 de țări, inclusiv în România. 

Prin parteneriatul celor două companii, clienții care sunt conectați la rețeaua Bob Concierge pot beneficia de servicii de curățătorie, fără să iasă din bloc sau să interacționeze cu un curier. În compartimentele speciale pentru curățătorie, clienții startup-ului românesc pot lăsa hainele pe care le vor primi înapoi spălate și călcate.

Bob Concierge are implementată tehnologia „Grab and Go” unde clientul înregistrat în aplicația mobilă deschide mini-shop-ul și ia orice își dorește. Clientul se autentifică prin scanarea codului QR, urmând ca produsele să fie identificate de multitudinea de senzori, iar suma pentru costul produselor să fie retrasă automat din contul utilizatorului. 

 

Parallax

Vizualizari
310
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri