Răzvan Tătaru

Rockstar Games a lansat primul trailer pentru GTA VI

GTA VI pe un laptop de gaming

Rockstar Games a lansat primul trailer pentru cel mai nou joc din seria Grand Theft Auto, GTA VI, care se va lansa în anul 2025.

Trailerul a fost lansat mult mai devreme decât era planificat, adică 16:00 ora României, deoarece un cont de pe X (Twitter), acum suspendat, a postat videoclipul pe platformă, potrivit The Verge.

Noul joc din seria GTA (Grand Theft Auto) aduce jucătorii înapoi în Vice City, locația jocului cu același nume din anul 2002. Trailerul arată puțin din acțiunea la care se pot aștepta fanii seriei, respectiv prima protagonistă femeie de la jocul original încoace, mașinile rapide, peisajele și localurile din oraș.

Până la apariția trailerului, au apărut mai multe „scurgeri” de informații, respectiv 90 de videoclipuri din faza de dezvoltare a GTA VI, postate la începutul anului 2023, și mai multe TikTok-uri care ar fi venit de la un copil de-al unui angajat Rockstar.

GTA VI a fost în dezvoltare pentru cel puțin 10 ani, jocul precedent fiind lansat în anul 2013. GTA V este atât cel mai vândut joc al seriei, cât și al doilea cel mai vândut joc din toate timpurile, cu peste 185 milioane unități vândute, potrivit prezentării vânzărilor din august 2023.

Jocul se va lansa pe consolele Xbox Series X|S și PlayStation 5 în anul 2025.

Parallax

Vizualizari
246
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri