Denisa Crăciun

Lista câștigătorilor de la Campionatul Mondial de Esports 2023, ce a avut loc la Iași

afaceri Amber 2022

Au fost desemnați câștigătorii celor 7 competiții ce au avut loc în cadrul Campionatului Mondial de Esports de la Iași, care s-a desfășurat în perioada 24 august – 3 septembrie.

Finalele celor 7 competiții au avut loc în weekendul 1-3 septembrie. Potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro, participanții la Digital Throne, Campionatul Mondial de Esports, s-au luptat pentru „premii totale de 500.000 de dolari”.

Lista câștigătorilor

  • Mobile Legends Bang Bang: Aur pentru Filipine, argint pentru Indonezia și bronz pentru Arabia Saudită.
  • Dota 2: Aur pentru Mongolia, argint pentru Myanmar. Podiumul a fost completat de Kârgâzstan
  • CS:GO: În finalamare, Suedia a obținut medaliile de aur.
  • PUBG Mobile: Singurul la care România a ajuns pe podium, ocupând locul al treilea. Kârgâzstan a luat locul 1, Turcia locul 2.
  • CS:GO feminin: Olanda a fost pe primul loc, Germania pe al doilea, SUA pe locul al treilea.
  • Tekken: La Tekken 7, Pakistan a dominat finala mare și a obținut aurul împotriva Filipine, în timp ce locul 3 a revenit jucătorului din Peru.
  • eFootbal: Iran a câștigat medalia de aur, Japonia a luat argintul. Pe podium a mai urcat și reprezentantul Mexicului care s-a impus în finala mică împotriva jucătorului din Spania.

„În urma câștigării competiției de Mobile Legends și ocupării locului 2 în competiția de Tekken, Filipine a fost desemnată marea învingătoare a celei de-a 15 ediții a Campionatului Mondial de Esports”, se mai arată în comunicat.

În cadrul festivității de premiere, Arabia Saudită a fost anunțată ca viitoare țară organizatoare a Campionatului Mondial de Esports în 2024.

Parallax

Vizualizari
469
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri