Claudiu Zamfir

WEBINARUL live s-a încheiat: Programul pentru Digitalizarea IMM. Explicații despre finanțările PNRR de max. 100.000 EUR pentru antreprenori

webinar asus digitalizare imm

UPDATE: Webinarul live s-a încheiat. Miercuri, antreprenorii români care vor să-și digitalizeze afacerile cu fondurile europene de câte 20.000-100.000 de euro prin Programul pentru Digitalizarea IMM au avut ocazia să adreseze întrebări și să primească explicații privind schema de finanțare europeană, la un webinar live, video organizat de StartupCafe.ro, cu sprijinul ASUS.

Urmărește mai jos înregistrarea webinarului nostru.

Webinarul este susținut de Răzvan Gălățan, expert în fonduri europene, director executiv al companiei de consultanță GoodWill Consulting, precum și de Bogdan Ivașcu, country manager al ASUS România, unul dintre cei mai mari producători de laptopuri și alte dispozitive IT.

Webinarul s-a transmis live, video, pe pagina de Facebook a StartupCafe și pe canalul de YouTube StartupCafe.

Reamintim că microîntreprinderile și firmele mici și mijlocii (IMM) din România au la dispoziție, în anumite condiții, un buget total de 347,5 milioane euro în Programul pentru Digitalizarea IMM, din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Începând din 15 februarie, doar 300 de potențiali beneficiari s-au înscris în program până duminică, 14 mai, ora 16.55, în condițiile în care se preconizează că numărul total al firmelor beneficiare va fi în jurul a 5.000.

Sesiunea de depunere a proiectelor continuă până pe 30 iunie, ora 24.00, în sistemul electronic PNRR. Este de așteptat ca în luna iunie să accelereze înscrierile, având în vedere că solicitanții au nevoie de bilanțurile pe anul 2022.

Parallax

Vizualizari
5110
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri