Smile Media

[P] Webinar: Finanțari prin POC 4.1.1 BIS și POIM – Eficiență energetică / Întâlnire online cu cititorii

Răzvan Gălățan - Goodwill Consulting

Antreprenorii care sunt la conducerea unui IMM sau a unei întreprinderi au putut lua parte la webinarul LIVE VIDEO organizat de Goodwill Consulting împreună cu StartupCafe.ro luni, 12 septembrie.

 

 

Prezentatorul webinarului, Răzvan Gălățan – director operațional Goodwill Consulting, în cadrul interviului moderat de Claudiu Zamfir, a explicat principalele prevederi ale programelor POC 4.1.1 BIS și POIM – Eficiență energetică. Pe lângă cele două programe, au fost prezentate și principalele servicii oferite de Goodwill Consulting. În cursul webinarului au fost adresate întrebări legate de cele două programe expertului care a coordonat depunerea a 300 de proiecte pe programul POC 4.1.1.

  • Urmărește transmisiunea VIDEO de luni, 12 septembrie

 

Programul POC 4.1.1 BIS are deja ghid consolidat și oferă finanțare între 50.000 € și 500.000€. Beneficiarii eligibili sunt IMM-urile din industria alimentară, panificație, patiserie şi alte activităţi asimilate acestora, inclusiv procesare, prelucrare, distribuţie/ambalare și construcţii, materiale de construcţii, echipamente, mijloace de transport specifice, utilaje, tehnologii în construcţii. În plus, au fost adăugate unele activități de exploatare de piatră și sectorul transportului de marfă. Cheltuielile eligibile includ achiziția de echipamente, dotări și transformarea digitală.

Programul POIM se află momentan în consultare publică și are trei componente importante:

  • Investiții în echipamente/utilaje/dotări specifice pentru înlocuirea echipamentelor vechi, de max. 200.000 €;
  • Investiții în anveloparea halelor industriale, de max. 500.000 €;
  • Investiții în surse regenerabile de energie (panouri fotovoltaice, eoliene), de max. 500.000 €.

Goodwill Consulting vine în sprijinul antreprenorilor încă din anul 2008. De-a lungul anilor serviciile s-au diversificat de la fonduri nerambursabile la proiectare, soluții energie regenerabilă, consultanță în achiziții publice, obținere credite bancare și non-bancare, obținere fonduri de investiții, analize de piață și analize financiare, internaționalizarea afacerii în Ungaria, iar din 2020 automatizarea proceselor prin roboți UiPath.

 

Întâlnire online LIVE susținută de Goodwill Consulting

Parallax

Vizualizari
4498
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 366
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri