Claudiu Zamfir

Rezultate Măsura 2-2022: LISTA beneficiarilor contractați

Thumbnail

Luni, 4 iulie 2022, s-a publicat lista beneficiarilor care au semnat contractele de finanțare pentru a putea primi granturile de capital de lucru de câte 5.000-120.000 de euro de la Măsura 2 a schemei de ajutoare de stat pentru sectorul agroalimentar IMM AGRI-FOOD 2022. 

În total, s-au înscris la finanțare 10.961 de solicitanți cu activitate în domeniul agroalimentar. Până la termenul legal, 3.474 de beneficiari selectați au semnat contracte de finanțare cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului,  în sumă totală de aproximativ 249.500.000 euro.

Astfel, au rămas neutilizați circa 500.000 de euro. 

„99.8% din buget a fost contractat în termenul impus de cadrul temporar pentru măsuri de ajutor de stat, instituite cu scopul sprijinirii economiei în contextul pandemiei COVID-19. Diferența de 0.2% este reprezentantă de contractele nesemnate în termen de către aplicanți” - a precizat MAT, luni, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro. 

Ultimul beneficiar care a semnat contractul de finanțare figurează la nr. de ordine RUE 3795, o firmă care a contractat 224.000 de lei,  pentru un proiect la Galați. 

Atenție! Beneiciarii contractelor de finanțare semnate nu sunt neapărat câștigători de granturi. Personalul din agențiile IMM mai face verificări privind încadrarea acestora în categoria IMM și privind încadrarea în valorile maxime ale ajutoarelor de stat permise.

Măsura „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar” din cadrul schemei de ajutor de stat a fost instituită prin Ordonanța de Urgență nr. 61 din 06 mai 2022 privind unele măsuri pentru acordarea de microgranturi și granturi pentru capital de lucru entităților din domeniul agroalimentar cu finanțare din fonduri externe nerambursabile.

Descarcă de AICI Lista contractelor Măsurii 2, în format Excel. 

Descarcă de AICI lista contractelor M2-2022, în firmat PDF. 

---

Citește și:

Noua Măsură 2-2022: Comunicate/anunțuri mass-media pe StartupCafe. Preț, eligibilitate, model de comunicat, în proiectele "IMM AGRI-FOOD"

Parallax

Vizualizari
15386
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri