Claudiu Zamfir

Rezultate Măsura 1-2022: LISTA contractelor semnate. 112 beneficiari au ratat contractarea unei sume totale de 560.000 euro

Thumbnail

Microgranturi în valoare totală de 560.000 de euro au rămas necontractate, după ce 112 beneficiari selectați la ajutoarele de stat au ratat semnarea contractelor de finanțare de la Măsura 1 a schemei de sprijin pentru sectorul agroalimentar, potrivit datelor oficiale furnizate, vineri, de Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), care a publicat lista  solicitanților contractați și respinși.

Joi, 30 iunie, s-a terminat etapa de contractare a microgranturilor de câte 5.000 euro pentru PFA, SRL, întreprinderi individuale și familiale, în baza schemei de finanțare prin OUG 61/2022.

Până la termen, din cei 10.000 de aplicanți calificați la finanțare, 9.888 au semnat contracte de acordare a ajutorului de stat, în sumă totală de 49.440.000 euro.

„ Diferența este reprezentată de contracte nesemnate de beneficiari (netransmiterea acestora, renunțarea la ajutorului de stat, transmiterea acestora după termenul limită)” - a precizat APIA, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Descarcă de AICI lista  solicitanților contractați și a celor respinși.

Descarcă de AICI lista PDF a solicitanților care au semnat contractul de finanțare.

---

Citește și:

Parallax

Vizualizari
16413
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Andra Claudia
Cretu
Se investeste in digitalizare. Este nevoie. Doar ca pentru Masura 1 era suficient un site cu un loc de upload file, iar la ora 10, firmele de consultanta care dadeau click mai repede, introduceau proiectele. Acest lucru nu se stia la scara larga. Si anume ca este permisa introducerea documentelor cu o zi inainte, sau doua, sau trei. Cei care cred in digitalizare, ca si mine, si care nu au lucrat cu consultanti pentru ca acum era doar o munca de adunare si semnare documente, au considerat ca pasii din sistemul informatic, care au aparut la ora 10 si care nu existau cu o zi inainte, trebuiau parcursi. Astfel a fost nevoie de cateva minute sa downloadezi fisiere, sa semnezi digital, sa upload fisiere. Era imposibil ca intr un minut sa aplice sute de firme si sa treaca prin pasii digitali aparuti la ora 10.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri