Claudiu Zamfir

Programul pentru Digitalizarea IMM: Până la ora 13.30 se mai pot solicita relocări de conturi în platformă

fonduri-calculator-dreamstime.

Până vineri, ora 13.30, se mai pot depune solicitări de relocare de conturi, dacă este necesar, în platforma de fonduri PNRR, pentru Programul pentru Digitalizarea IMM, a informat Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE).

Vineri, 30 iunie 2023, la miezul nopții, se închide sesiunea de depunere a proiectelor în cadrul programului PNRR prin care microîntreărinderile și firmele mici și mijlocii din România pot obține granturi de 20.000-100.000 de euro fiecare, pentru a-și digitaliza activitatea.

Vineri, la ora transmiterii știrii, erau depuse în plaformă 3.993 de proiecte, în condițiile în care  MIPE și-a propus ca obiectiv 5.384 contracte de finanțare.

Anunțul MIPE privind solicitările de relocare a conturilor:

Anunț privind solicitările de relocare conturi în platforma https://proiecte.pnrr.gov.ro pentru apelul de proiecte Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale

Vă aducem la cunoștință că în data de 30.06.2023 ora 23:59 se va închide apelul de proiecte „Digitalizarea IMM-urilor – grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale”.

Având în vedere numărul ridicat al solicitărilor de relocare a conturilor, vă comunicăm pe această cale faptul că acestea vor putea fi transmise către MIPE până la data de 30.06.2023, ora 13:30. După această dată, cererile de relocare conturi nu vor mai putea fi procesate.

Reamintim că procedura pentru relocarea unui CUI de pe un utilizator pe altul trebuie să conțină următoarele documente:

       – Solicitarea scrisă și asumată cu semnătura electronică folosită la formularul electronic la crearea contului de către reprezentantul legal al societății pentru care se solicita relocarea CUI;

      – Extras ONRC (CUI);

      – Captura cu eroarea afișată de aplicație în momentul în care încearcă înrolarea societății;

      – Copie CI utilizator spre care se vrea migrarea;

      – Adresa de mail pe care se dorește migrarea;

Prin urmare, pentru procesarea cererii de relocare este necesar ca documentele menționate mai sus să fie transmise de către reprezentantul legal al societății, la adresa de e-mail contact.implementarepnrr@mfe.gov.ro.

Menționăm că migrarea contului se va face numai după ce utilizatorul nou are cont valid (datele introduse în sistem și formularul electronic semnat).

---

Citește și:

Parallax

Vizualizari
1509
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri