Claudiu Zamfir

UPDATE. Granturi IMM 2022: A repornit platforma de granturi IMM Recover

Thumbnail

Potențialii aplicanți la granturile de capital de lucru în valoare totală de 250 milioane euro de la noua Măsură 2 au avut surpriza neplăcută de a nu mai putea accesa portalul de granturi IMM Recover, miercuri, în seara de dinainte de sesiunea de înscrieri propriu-zise.

UPDATE ora 23.00: Miercuri seara, după ora 23.00, platforma de granturi IMM Recover a revenit la normal după actualizare. „Astăzi, în intervalul orar 21:12 - 22:30, a fost actualizată platforma în vederea deschiderii măsurilor dedicate entităților din sectorul agroalimentar” - mesajul afișat pe portal.

Thumbnail

UPDATE ora 21.30: „Motivul imposibilității accesării portalului IMM Recover a fost faptul că în această seară, înainte de lansarea sesiunii de înscrieri propriu-zise pe portal, echipele tehnice realizau importul de date de la instituțiile relevante (ANAF, Registrul Comerțului n.r.). Platforma nu a picat, se face un import de date pentru sesiunea de mâine” - a precizat miecuri seara, pentru StartupCafe.ro, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

----

Pentru a  aplica la granturile de capiatal de lucru de câte 5.000-120.000 de euro, pentru fermieri și antreprenori din sectorul agro-aliementar, potențialii solicitanți trebuie să aibă în prealabil conturi de utilizatori cu parolă în platforma de granturi IMM Recover, gestionată tehnic de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

O parte dintre potențialii beneficiari aveau deja cont de user cu parolă, rămas de la precedentele scheme de finanțate. Alții însă nu aveau conturi pe platofma de granturi IMM și s-au apucat să și le seteze miercuri, în ziua de dinainte de lansarea sesiunii de înscrieri. De altfel și cei cu contrui vechi trebuiau să intre să și le actualizeze, la îndemnul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului (MAT).

Supriză: potențiali aplicanți și consultanți care au vrut să intre miercuri seara pe portal să seteze conturile pentru a doua zi dimineața nu au putut accesa portalul. După cum arată URL-ul, se pare că sistemul electronic a intrat în mentenanță:

https://cdn.stscloud.ro/assets/logo/mentenanta.html

Reamintim că joi, de la ora 10.00, pe portalul de granturi IMM Recover este programată să se deschidă sesiunea de cereri de granturi de capital de lucru de câte 5.000-120.000 de euro, pe principiul primul venit-primul servit.

La ora transmiterii acestei știri, portalul de înscrieri nu putea fi accesat.

Thumbnail

Parallax

Vizualizari
9060
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri