Claudiu Zamfir

MIPE: Proiectele actualizate de ghid pentru granturile IMM prin Programul Tranziție Justă se publică săptămâna aceasta

clepsidra-bani-euro-dreamstime

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene urmează să publice, sptămâna aceasta, variante actualizate ale proiectelor din ghid al solicitantului pentru fondurile UE destinate firmelor mici și mijlocii (IMM) din cele 6 județe eligibile prin Programul Tranziție Justă 2021-2027.

Vorbim despre granturile IMM în valoare totală de 620 de milioane de euro, destinate județelor care trec printr-o tranziție de la economia bazată pe minerit și industrie grea la activități mai puțin poluante: Gorj, Hunedoara, Dolj, Galați, Prahova și Mureș.

Reamintim că prima variantă a proiectelor de ghiduri PTJ pentru IMM-uri s-a publicat în dezbatere în data de 27 aprilie 2023. După mai mult de 3 luni, săptămâna aceasta, MIPE spune că va publica o variantă actualizată a proiectelor pentru încă 10 zile de consultări publice.

Zilele aceastea, reprezentanții Autorității de Management pentru Programul Tranziție Justă (AM PTJ) și secretarul de stat coordonator din cadrul MIPE, Andreea Anamaria Naggar, au tot felul de întâlniri de lucru cu șefii din cele 6 consilii județene.

Parallax

Vizualizari
3648
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri