Claudiu Zamfir

Minsterul Antreprenoriatului, după reclamații: Platforma de înscrieri la granturi a funcționat normal

Thumbnail

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) susține, joi, că platforma de granturi IMM Recover a funcționat normal la sesiunea de înscrieri la Măsura 2-ajutoare de capital de lucru de câte 5.000-120.000 euro pentru sectorul agro-alimentar, după ce o serie de aplicanți au reclamat probleme tehnice în primele minute ale procesului.

Într-un mesaj postat pe Facebook, MAT spune:

„În urma informaților apărute în spațiu public, Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) dorește să facă următoarele precizări:

- platforma granturi.imm.gov.ro a funcționat în parametrii normali, dovada este reprezentată de cele peste 10.000 de aplicații;
- solicitanții au putut și pot contacta în orice moment numărul unic tip Call Center 021 9059.

Împreună cu echipa tehnică a Serviciului de Telecomunicații Speciale monitorizăm în permanență platforma, pentru a preîntâmpina eventuale nefuncționalități.

Totodată, analizăm o serie de situații pe care utilizatorii ni le-au semnalat pentru a elimina orice neclarități privind funcționalitatea platformei”.

Joi, după 4 ore și jumătate erau înscriși 10232 de solicitanți la Măsura 2 - granturi de capital de lucru pentru sectorul agro-alimentar, în baza OUG 61/2022.

Parallax

Vizualizari
5505
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri