Claudiu Zamfir

Măsura 3 de ajutoare de stat: Firmele să aplice chiar dacă au șanse mai mici, pentru că se poate suplimenta bugetul

Thumbnail

Ministerul Economiei îi îndeamnă pe antreprenori să se înscrie la ajutoarele de stat de câte 50.000-200.000 de euro de la Măsura 3 de sprijin chiar dacă unele firme au șanse mici la finanțare, deoarece, în anul 2021, există posibilitatea suplimentării bugetului, iar finanțarea se va face în continuare, cu firmele înscrise în actuala sesiune.

„La Măsura 3 am dat drumul, este deschisă până pe 29 ianuarie 2021. Oamenii să nu se grăbească, ci să-și facă proiectele corect. E important să vorbească cu o firmă de consultanță care știe să facă genul acesta de proiecte. Chiar dacă firma este la 85-90 de puncte, puneți pe oameni să aplice. Dacă vom primi bani de la Comisia Europeană, vrem să continuăm acest program și atunci normal că vor intra în continuare și ceilalți” - a declarat, miercuri, secretarul de stat Liviu Rogojinaru, la lansarea Cartei Albe a IMM, de către Consiliul Național al IMM.

Reamintim că, în prezent, bugetul Măsurii 3 de ajutoare de stat pentru redresarea din criza COVID-19 este de 550 milioane euro, cu tot cu partea de cofinanțare proprie a beneficiarilor.

 

Parallax

Vizualizari
11433
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri