Claudiu Zamfir

Granturi de max. 100.000 EUR din PNRR: 1281 de firme înscrise și mai e o săptămână din sesiunea Programului de Digitalizare IMM

digitalizare imm-pnnr

Doar 1281 de firme au depus, până vineri seara, 23 iunie 2023, ora 17.40, proiecte în Programul pentru Digitalizarea IMM, prin care se acordă granturi de câte 20.000-100.000 EUR din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în condițiile în care a mai rămas o săptămână până la expirarea sesiunii de înscrieri online.

Reamintim că înscrierile în programul de digitalizare a microîntreprinderilor și firmelor mici și mijlocii non-IT s-au deschis pe data de 15 februarie 2023, pe portalul PNRR. Conform Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), din bugetul de aproape 350 de milioane de euro se vor putea semna 5.384 contracte de finanțare cu beneficiarii - acesta este obiectivul asumat al programului. Practic, în 4 luni de înscrieri nu s-au ocupat nici măcar un sfert din locurile eligibile și mai rămâne o săptămână la dispoziția candidaților pentru a epuiza bugetul.

Sesiunea se închide pe 30 iunie, ora 24.00, conform calendarului actual.

Așa cum s-a observat până acum, în alte programe, de regulă în ultima săptămână se depun foarte multe proiecte.

Resurse utile- Programul pentru Digitalizarea IMM:

 

Parallax

Vizualizari
6893
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Alex
Radu
PE scurt, acest program, pe langa deficientele clare de programare, ofera prea putin pt ce obliga beneficiarul sa faca. Lasati agenda 2030 in pace si mai puneti mana pe o carte de economie, funtionarilor!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri