Denisa Crăciun

Măsura 1 - microgranturi de câte 5.000 Euro: Beneficiarii NU sunt obligați să publice anunțuri de presă (APIA)

Thumbnail

Așa cum a arătat StartupCafe.ro anterior, beneficiarii Măsurii 1 – Microgranturi în domeniul alimentar NU sunt obligați să publice anunțuri de presă, după cum confirmă și Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), într-un comunicat transmis joi. 

„Având în vedere că Măsura 1,,Microgranturi în domeniul alimentar" este un sprijin care se acordă sub formă de sumă forfetară, alocat din fonduri externe nerambursabile, cofinanţat din bugetul de stat, pe bază de contract de acordare a ajutorului, obligațiile beneficiarului prevăzute în capitolul 10 – Informare și publicitate, punctul 10.4 din Ghidul solicitantului pentru măsura “Microgranturi în domeniul agroalimentar” NU se aplică în acest caz” – conform APIA.

Doar beneficiarii granturilor de câte 5.000 – 120.000 de euro (Măsura 2-2022) pentru sectorul agroalimentar au obligația de a publica în mass-media anunțuri/comunicate de presă.

---

Citește și:

Noua Măsură 2-2022: Comunicate/anunțuri mass-media pe StartupCafe. Preț, eligibilitate, model de comunicat, în proiectele "IMM AGRI-FOOD"

Parallax

Vizualizari
5818
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri