Denisa Crăciun

Utilizatorii aplicației Pago pot câștiga bani pentru plata facturilor pe un an întreg

Thumbnail

Utilizatorii Pago, aplicație românească de gestionare a finanțelor personale, susținută de Banca Transilvania, pot câștiga bani pentru plata facturilor pe un an întreg.

Între 22 noiembrie a.c. și 31 ianuarie 2022 se vor acorda 10 premii, în valoare totală de 60.000 lei.

Astfel, pot participa la concurs toți utilizatorii Pago, atât cei care folosesc deja aplicația, cât și cei care o vor încerca pentru prima data.

Pentru a te înscrie este necesar să fi făcut cel puțin o plată cu un card Visa, fie că este vorba despre plata unei facturi, a unei asigurări RCA sau de călătorie, reîncărcarea unei cartele telefonice sau invitarea unui prieten să folosească aplicația.

Mai multe detalii despre concurs găsești AICI, AICI sau în aplicația Pago.

„Am lansat Pago în 2017 cu intenția de a le oferi celor care o folosesc mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante, iar cu această campanie facem pasul următor, oferim posibilitatea economisirii banilor care ar fi mers pe facturi timp de un an întreg”, a spus Adrian Cighi, CEO și co-fondator Pago.

Pago este o aplicație românească lansată în anul 2017, cu ajutorul căreia se pot plăti facturi de la peste 380 de furnizori de utilități, taxe și impozite locale, reîncărcări de cartele telefonice, asigurări RCA și de călătorie sau donații către ONG-uri.

Pago, aplicația prin care s-au plătit aproape 9 milioane de facturi de utilități în valoare de peste 1 miliard de lei, este prezentă și în Polonia și urmează să fie lansată și în Italia.

Parallax

Vizualizari
396
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri