Claudiu Zamfir

Se caută 15 ONG-uri din România, să fie ajutate să strângă donații mai ușor, prin aplicația Pago

Thumbnail

Aplicația românească de gestionare a finanțelor personale Pago, susținută de Banca Transilvania, caută încă 15 organizații neguvernamentale (ONG) pentru a le ajuta să strângă mai ușor donații de la utilizatori, fără comisioane.

ONG-urile interesate să intre în programul Donează cu Pago, ediția a doua, sunt invitate să se înscrie AICI până la data de 19 august 2020.

Condiții de participare la „Donează cu Pago”

Pentru a putea adera la programul Donează cu Pago, ONG-urile trebuie să fie înființate de  minimum un an să să aibă activitate în ultimele 8 luni cel puțin.

Se caută organizații din domeniile:

  • Artă și cultură,
  • Educație,
  • Protecția mediului și a animalelor,
  • Sănătate & sport,
  • Social.

Cele 15 ONG-uri care vor fi selectate acum vor putea primi donații prin Pago începând cu luna noiembrie 2020.

Avantaje în programul „Donează cu Pago”:

  1. toate donațiile, inclusiv cele recurente, sunt necomisionate,
  2. utilizatorii Pago primesc înapoi în aplicație până la 10% din valoarea donației recurente,
  3. donațiile sunt și foarte rapide, datele de plată fiind introduse o singură dată în aplicație,
  4. donatorii sunt informați periodic despre progresele proiectelor pentru care au donat și modul în care au fost folosiți banii.

Selecția ONG-urilor va include o perioadă de înscriere, urmată de o etapă de jurizare și apoi etapa finală - votul publicului.

„Donează cu Pago” se adresează atât utilizatorilor Pago cât și oricărei persoane care vrea să facă o donație online, fără a necesita descărcarea aplicației.

„Donează cu Pago” are susținerea Băncii Transilvania, Fundației pentru Dezvoltarea Societății Civile și  a Fundației Comunitare București.

În prima ediție, cele 15 cauze selectate atunci au strâns, în 8 luni, 150.000 de lei de la peste 1.600 de donatori unici. Din totalul donațiilor din 2020, peste 45% au fost recurente, ceea ce oferă acestor cauze un plus de stabilitate financiară. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Aplicația Pago, disponibilă atât pentru telefoane cu sisteme de operare Android, cât și iOS permite gestionarea și plata rapidă a facturilor și a impozitelor și taxelor locale, încheierea de asigurări și reîncărcări de cartelă și realizarea de donații unice sau recurente.

Aplicația a fost lansată în 2017, cu sprijinul Banca Transilvania și Visa, și a ajuns deja la peste 3,5 milioane de facturi plătite în aplicație și peste 180.000 de utilizatori lunari. Urmând un model suplu, care permite adăugarea în aplicație a oricărui furnizor care oferă un cod de bare pe factură, Pago a integrat peste 300 de furnizori locali și naționali. Cu sprijinul Visa, Pago s-a lansat în Polonia și pregătește lansarea în alte țări europene.

Parallax

Vizualizari
984
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri