Claudiu Zamfir

Schema HoReCa: Tutorial PDF pentru acceptarea la finanțare

Thumbnail

Antreprenorii acceptați de principiu la finanțare în Schema HoReCa au la dispoziție un tutorial PDF tutorial cu paşii de efectuat în sistemul informatic, pentru a descărca Decizia de admitere.

Decizia de admitere va fi disponibilă în Cereri transmise, în Documente (alături de formularul de depunere, recipisă, și alte documente, după caz), conform turtorialului emis de Ministerul Economiei.

În urma transmiterii deciziilor de admitere de catre M.E.A.T, beneficiarii vor primi notificarea de admitere pe adresa de email a reprezentantului legal (înregistrată în aplicație în secțiunea Profilul meu) și în sectiunea Notificări din aplicația electronică de înscriere. Pentru a vizualiza decizia de admitere vor accesa  platforma https://granturi.imm.gov.ro.

Reamintim că marți, 16 noiembrie 2021, au fost transmise in cadrul programului HORECA primele decizii de acceptare de principiu la finantare, cu o pro-rata de 100%.

În aceasta etapa contractul nu este disponibil la descarcare, iar aplicantii care nu sunt de acord cu suma aprobata in urma evaluarii pot depune contestatie in termen de 5 zile de la data notificarii.

De asemenea, valoarea proratei poate suferi modificari, in urma finalizarii etapei de solutionare a contestatiilor formulate la sumele aprobate.

Deciziile finale insotite de contractele de finantare vor fi transmise dupa  finalizarea etapei de solutionare a contestatiilor formulate si  aplicarea celei de a doua prorate la contractare”.

Descarcă de AICI tutorialul:

Tutorial Accesare Decizie Acceptare de Principiu HoReCa by claus_44 on Scribd

Citește și:

Parallax

Vizualizari
3957
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri