Claudiu Zamfir

STS derulează preluarea site-ului IMM Invest pe infrastructura sa

Thumbnail

Serviciul de Telecomunicații Speciale a confirmat, vineri seara, pentru StartupCafe.ro, că preia pe infrastructura sa site-ul Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM, pentru înscrierea firmelor în programul de creditare IMM Invest România.

„În cursul zilei de astăzi, Reprezentanții Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii au solicitat sprijin instituției noastre în vederea identificării unor soluții de creștere a nivelului de securitate pe timpul exploatării platformei web de un număr mare de utilizatori simultan. Sunt în derulare activitățile tehnice de preluare a site-ului https://www.imminvest.ro pe infrastructura Serviciului de Telecomunicații Speciale”, a precizat, vineri seara, pentru StartupCafe.ro, STS.

STS a menționat că     „platforma https://www.imminvest.ro nu a fost proiectată, dezvoltată și nici administrată din punct de vedere tehnic sau operațional de Serviciul de Telecomunicații Speciale”.

Reamintim că vineri dimineața, site-ul de aplicații în programul IMM Invest România, operată de FNGCIMM, s-a blocat imediat după startul oficial al înscrierilor.

Parallax

Vizualizari
5390
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Nicolae
Bubui
Daca STS preia "chestiunea", atunci e clar... "operatia a reusit, pacientul a murit"! BLEAH!

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri