Claudiu Zamfir

Start-Up Nation: Ministerul îi roagă pe solicitanți să fie atenți la aplicația de granturi IMM pentru clarificări

Thumbnail

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului face apel la antreprenorii care au aplicat în 2022 la programul Startup Nation, pentru fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei, să fie atenți la conturile lor deschise în aplicația informatică de granturi IMM, pentru solicitările de clarificare, în procesul de evaluare a proiectelor, care se derulează în perioada aceasta.

Mesajul postat de MAT pe Facebook, miercuri:

Persoanele care au aplicat pentru a obține o finanțare de până la 200.000 lei în cadrul programului Start-Up Nation, atât pentru Pilonul I - Național, cât și pentru Pilonul II - Diaspora, sunt rugate să urmărească contul deschis în aplicația informatică granturi.imm.gov.ro!

MAT și Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii se află în plin proces de evaluare a celor 15.319 cereri de finanțare aferente pilonului național, precum și a celor 1.648 de cereri de finanțare aferente pilonului dedicat diasporei.

Mai exact, sunt verificate, pe rând, completarea tuturor câmpurilor de către solicitanți, eligibilitatea codului CAEN Rev 2, inclusiv legăturile activelor achiziționate cu fluxul activităților/subactivităților care sunt necesare desfășurării activităților codului CAEN pentru care se solicită finanțare, precum și încadrarea în categoria IMM și declarațiile asumate.

În această etapă, echipa tehnică poate solicita aplicanților o serie de clarificări suplimentare. Dat fiind faptul că toată corespondența are loc electronic, prin intermediul aplicației informatice amintite, este absolut necesar să verificați permanent contul deschis, astfel încât să vă încadrați în termenele procedurale.

Parallax

Vizualizari
5126
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri