Claudiu Zamfir

Start-Up Nation: Se avansează cu acceptarea solicitanților la finanțare, în lista RUE

Thumbnail

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a anunțat, luni, transmiterea de noi notificări de acceptare a solicitanților înscriși la finanțare, în programul Start-Up Nation 2022, pe lista RUE, firmele respective având de urmat pași procedurali clari pentru a nu rata finanțarea nerambursabilă de maximum 200.000 de lei.

Astfel, se transmit noi notificări de acceptare de principiu la finanțare pentru beneficiarii programului Start-Up Nation România (Pilonul I), în intervalul RUE 1-5.000.

În urma admiterii cererii de finanțare, aferentă formularului de înscriere, și primirii „Deciziei privind acceptarea de principiu la finanțare”, aplicanții vor avea de respectat următorii pași:

  •     1. accesarea aplicației în vederea descărcării acordului de finanțare;
  •     2. semnarea acordului de finanțare, cu semnătură electronică;
  •     3. reîncărcarea documentului semnat;
  •     4. transmiterea acestuia în aplicație, împreună cu dovada cofinanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit).

Documentele vor fi transmise în maximum 20 zile de la data primirii deciziei privind admiterea la finanțare, sub sancțiunea respingerii la finanțare.

„Rugăm aplicanții să urmărească permanent contul creat pe platforma granturi.imm.gov.ro, precum și informațiile referitoare la program, publicate pe site-ul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, pentru a se asigura de respectarea termenelor procedurale” - a precizat MAT, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Raportarea precedentă pentru SUN 2023 și Femeia Antreprenor: 

Parallax

Vizualizari
4407
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri