Claudiu Zamfir

Start-Up Nation 2020, „cu certitudine” (ministru)

Thumbnail

Statul va organiza, „cu certitudine”, în anul 2020 o a treia ediție a programului Start-Up Nation, a dat asigurări ministrul Economiei, Virgil Popescu, într-un interviu acordat Agerpres.

„Cu certitudine vom lansa şi anul viitor un program Start-Up Nation şi vom face plăţi pentru proiectele vechi. Noi ne dorim un alt tip de Start-Up Nation, care să fie orientat către performanţă antreprenorială, către inovare, către IT. Poate că îi vom spune Start-Up Tech Nation”, a spus Popescu, citat de Agerpres.

Reamintim că Ministerul Finanțelor a propus în proiectul de buget pe anul 2020 credite de angajament de aproape 233 de milioane de lei pentru programul Start-Up Nation, buget care ar permite deschiderea unei noi sesiuni pentru finanțarea a maximum 1.160 de firme, la valoarea maximă de acum a ajutorului nerambursabil de la stat, de 200.000 de lei.

Declarații ale ministrului Economiei, privind Start-Up Nation 2018-2019

  • „Cu certitudine vă spun că voi trimite controale să văd şi eu exact pe ce s-au cheltuit banii pe acest faimos program 2018 de succes, poate că aşa este, poate că e bine, dar vreau să văd că aceia care au luat punctaje suplimentare cu 4, 5, 6, 10 salariaţi îi mai şi ţin”.
  • „Nu poate să mă facă pe mine nimeni să cred că este un program de succes, în condiţiile în care OLX este plin de vânzări de proiecte pe Start-Up Nation. Deci dacă ai aşa ceva, eu îi spun simplu: risc reputaţional. Nu poţi să-ţi faci un proiect şi apoi să-l vinzi. Înseamnă că n-ai crezut în acel proiect, că nu vrei să-l faci, că nu şi-a atins scopul. Dacă scopul era să pornească un business şi acel business să meargă mai departe, acela trebuie să fie scopul. Nu să merg să-l vând imediat”.
Parallax

Vizualizari
2683
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
Țînțăreanu
Mircea
Deci fostul STARTJOB sa transformat în STARTCRACK)))Nimic nou sub soare.Un "Cîțțțțu" aservit în gînd și cuget marilor finanțiști nu poate fi pentru popor.Dacă se ridică IMM-urile atunci băncile pe cine să mai finanțeze?!!!Or fi fost hoți dovediți cei de la PSD dar tot mai aruncă niște firmituri la restul.Cu siguranță voi vota la următoarele alegeri...desigur împotriva Bancherilor și a celor care îi slujesc.

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri