Denisa Crăciun

Start-Up Nation 2022: Luni, 3 octombrie, ultima zi de înscrieri la Pilonul II-Diaspora

Thumbnail

Românii din diaspora care decid să vină în România și să facă afaceri aici mai au câteva ore la dispoziție să se înscrie la programul Start-up Nation 2022, Pilonul II-Diaspora, a transmis luni Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Românii care vin din străinătate să facă afaceri în România prin intermediul programului Start-up Nation Diaspora pot obține finanțare de până la 200.000 lei (circa 40.000 EUR) pentru investiții în echipamente, utilaje, sisteme regenerabile de energie etc.

Înscrierile se fac exclusiv online, AICI, 3 octombrie fiind ultima zi de depunere a proiectelor, până la ora 20.00.

„Prin infuzia de capital, în valoare maximă 200.000 lei/beneficiar, ne dorim să promovăm tot mai mult curajul și inițiativa! Celor care încă nu s-au înscris, le amintesc că mai au doar câteva ore la dispoziție! Apelul se închide astăzi, la ora 20:00”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul MAT.

Până la ora transmiterii acestei știri, peste 1.200 de firme s-au înscris în cadrul Pilonului II Start-Up Nation Diaspora.

Amintim că programul a fost lansat pe data de 19 iulie 2022, iar termenul inițial de depunere a proiectelor a fost stabilit pentru 01 septembrie 2022. Ulterior, perioada de înscriere a fost prelungită până luni, 03 octombrie.

O parte dintre persoanele care și-au înființat întreprinderi și care au dorit să aplice la Pilonul II Diaspora au întâmpinat greutăți în obținerea documentelor care să ateste domiciliul sau rezidența în străinătate în ultimele 12 luni până la momentul înscrierii.

----

Citește și:

Start-Up Nation 2022: Banca Transilvania și alte 6 bănci partenere, selectate în programele de finanțare IMM

Parallax

Vizualizari
1749
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri