Raluca Abrihan

Finanţări de 150.000 dolari de la Snapchat pentru proiecte media

Thumbnail

Snap (compania care deţine aplicaţia Snapchat) a anunţat un program de pregătire şi finanţare pentru cei care au proiecte înteresante în zona de media-IT. Investiţiile în schimbul unei părţi din acţionariatul startup-uui, oferite de compania americană sunt de 150.000 de dolari.

Yellow este un program lansat de Snap dedicat celor care care au proiecte prin care creează conţinut pentru mobile (din domenii precum: eSports, sănătate, ştiri, politic, turism, divertisment) - “fie că ai o viziune despre cum ar trebui să arate poveştile scrise pentru mobile sau lucrezi la o poveste interactivă, un show, un proiect de realitate augmentată şi vrei să contruieşti o mare companie media, sau ceva pe acolo”, notează anunţul programului – Yellow oferă mentorat, parteneriat comercial, întâlniri cu oameni importanţi din diverse proiecte media, un spaţiu de lucru creativ, în biroul companiei din California (Statele Unite) şi o finanţare de 150.000 de dolari.

Cei care doresc să aplice la program se pot înscrie până la pe 8 iulie. Programul începe în septembrie şi se încheie în decembrie, cei acceptaţi vor fi anunţaţi în august.

Recent, Snapchat a anunţat că plănuieşte lansarea primei sale platforme pentru dezvoltatori, numită în prezent Snapkit. Prototipurile platformei indică faptul că vor permite altor aplicații să ofere opțiuni de conectare cu Snapchat, să utilizeze avatarele Bitmoji pe care le-a achiziționat și să găzduiască o versiune a software-ului camerei cu funcții complete Snap.

Parallax

Vizualizari
450
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri