Denisa Crăciun

SeedBlink lansează un program pentru startup-urile la început de drum care vizează investiții între 50.000 și 300.000 EUR

startup

 Platforma românească SeedBlink, prin care antreprenorii tech pot obține finanțări de la investitori individuali, lansează un program pentru startup-urile la început de drum.  

Programul Community Stars se adresează startup-urilor pre-seed și proiectelor premiate din acceleratoare și incubatoare de afaceri, conform unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro. 

„Community Stars are misiunea de a conecta fondatorii promițători cu comunitățile lor, oferindu-le suport esențial în etapele inițiale de dezvoltare a companiei”, a declarat Ionuț Pătrăhău, Managing Partner & Business Development la SeedBlink. „Fondatorul unei companii noi nu are nevoie doar de capital, ci și de o rețea puternică. Noi suntem aici pentru a furniza cunoștințele despre finanțare și infrastructura necesară, permițându-le să-și construiască o comunitate de susținători și să-și dezvolte viziunea”. 

Eric Bartha, Head of Investment Management la SeedBlink, soune că „acest nou tip de oportunitate este accesibil cu un tichet de investiție mai mic, pentru a putea găzdui susținătorii apropiați ai fondatorilor”.

Community Stars este pentru startup-urile în faza foarte timpurie (pre-seed) care vizează investiții ce variază între 50.000 și 300.000 euro. Avantajul, potrivit SeedBlink, este flexibilitatea și accesibilitatea, permițând investitorilor să participe cu tichete de investiție de la un prag mult mai scăzut, de 500 euro.

SeedBlink oferă în prezent trei categorii de oportunități de investiție, fiecare adresându-se unor nevoi specifice ale start-upurilor și investitorilor:

În prezent, SeedBlink oferă și alte două categorii de oportunități de investiție. Runde co-investite de VC-uri, pemtru startup-uri de la faza seed până la Seria B. Cu o valoare a investiției care variază între 100.000 și 2.000.000 euro. Investitorii pot participa în aceste runde cu tichete de investiție începând de la 2.500 euro. Sindicalizări, destinate de asemenea, startup-urilor seed, dar cu o plajă de investiții ce variază între 100.000 și 1.000.000 euro. Asemenea rundelor co-investite, investitorii pot participa cu tichete începând de la 2.500 euro. Cu toate acestea, diferența este că verificarea maturității și a tractiunii startup-urilor este realizată direct de SeedBlink.

SeedBlink are o rețea de 75.000 de investitori (business angels, VC și parteneri strategici) din 92 de țări și susține că a reușit să mobilizeze 250 de milioane de euro pentru susținerea inovației tehnologice.

Parallax

Vizualizari
1840
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri