Claudiu Zamfir

SeedBlink, platformă românească de finanțare a startup-urilor, și-a schimbat CEO-ul

Thumbnail

Platforma românească SeedBlink, prin care startup-urile obțin finanțări în sistem de equity crowdfunding, are acum un CEO nou, în locul co-fondatorului Andrei Dudoiu.

Carmen Sebe (foto) a fost numită CEO, la 1 septembrie 2021, a informat, luni, platforma românească de investiții în startup-uri. Ea venise la SeedBlink în ianuarie 2020, ca partener.

În schimb, Andrei Dudoiu, co-fondatorul și fostul CEO al companiei, devine acum Managing Partner și Președinte al Board of Directors al SeedBlink.

Alte poziții în cadrul SeedBlink:

 

  • Ionuț Pătrăhău  - Managing Partner și responsabil pentru Corporate Development.
  • Radu Georgescu își continuă activitatea în calitate de Chairman of the Board of Advisors.
  • Dorina Tudor, un manager cu 25 ani de experiență în domeniul financiar, a fost angajată, de la 7 septembrie 2021, Chief Financial Officer. Anterior SeedBlink a ocupat o pozitie similară in grupul de firme Clinicile Dr. Leahu, grupul Gecad și Avangate.
  • Geoge Simion, un specialist cu 17 ani de experiență în IT, a devenit, din august, noul Chief Technology Officer al SeedBlink. Înainte a ocupat mai multe funcții de management printre care Software Engineering Director pentru Verifone, 2CheckOut și Coinzone.

Noile angajări vin ca urmare a rundei de finanțare Seria A de 3 milioane de euro a SeedBlink condusă de fondul de investiții Catalyst II România, cu participarea suplimentară a investitorilor instituționali și a campaniei SeedBlink pe propria sa platformă.

În ultimele două luni, SeedBlink și-a consolidat echipa de executivi și Board of Advisors cu specialiști de renume printre aceștia numărându-se și Marius Ghenea, Pekka Maki și Ted Cominos Jr, care au atât o experiență dovedită în ceea ce privește scalarea companiilor, cât și o misiune personală de a democratiza investițiile.

SeedBlink se prezintă drept „platforma de investiții în startup-uri de tehnologie cu cea mai mare creștere din Europa din punctul de vedere al sumelor tranzacționate și a numărului de investitori”.

Compania afirmă că își propune să democratizeze procesul de investiții prin a îmbină vizibilitatea adusă de crowdfunding, flexibilitatea business angels și expertiză venture capital într-o platformă online.

Pe SeedBlink se pot face investiții în startup-uri, pornind de la un tichet minim de 2.500 de euro pe companie.

Parallax

Vizualizari
889
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri