Claudiu Zamfir

Premierul Ciolacu: Eu am făcut credit la bancă cu dobândă de 158%

ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu le-a povestit, miercuri, antreprenorilor IMM prezenți la evenimentul „Topul Național al Firmelor Private din România” că el, când era patron de firmă, a luat de la o bancă un credit cu dobândă anuală de 158%, pentru a-și finanța o afacere, cu mult timp în urmă.

„Cu adevărat sunt provocări, dar nu m-a obligat nimeni. Eu, sincer, mă bucur să fiu din nou alături de dvs. Nu știu cât de mult vă bucurați dvs. (...) Și eu am fost mic întreprinzător, într-o perioadă destul de haotică. Și eu am făcut credit la bancă cu o dobândă de 158%. Știu ce înseamnă nopți nedormite gândindu-mă cum să plătești creditul, dar să dai și salariile angajaților la timp, cu toate taxele achitate către stat” - le-a spus Ciolacu patronilor de firme, la evenimentul Consiliului Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR).

Președintele PSD a justificat noile creșteri de taxe introduse de Guvernul PSD-PNL dând vina pe fosta guvernarea condusă de PNL, în timpul pandemiei COVID.

„Am fost împreună în pandemie, când am protestat pentru că guvernarea din acel moment a întors către economie cel mai firav mecanism de ajutor din toate țările europene. În această privință vă amintiți că ne-au întrecut chiar unele țări africane. Deși ei nu și-au apărat firmele și economia, cei de atunci au reușit să creeze un deficit de aproape 10% din PIB, un deficit din cauza căruia în primul și-n primul rând mă înjurați pe mine astăzi. Eu ce vă pot promite și cu tot respectul am să fac acest lucru și sunt ferm convins că și dl. președinte Nicolae Ciucă (președintele PNL și al Senatului n.r.) o va face, vă promitem că o vom scoate la capăt, cu toate că nu este deloc ușor. Și vom face asta în primul și-n primul rând investind masiv în IMM-urile noastre și în capitalul uman al acestei țări” - a susținut Ciolacu.

În timpul pandemiei COVID-19, când au fost decise unele măsuri de sprijinire a firmelor și a fost negociat Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), la guvernare au fost cabinetele liberale Orban (PNL) și Câțu (PNL-USR-UDMR).

Parallax

Vizualizari
13854
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu
poza de profil
dantes
V
Si ai platit ratele cu bani publici furati , este don ciorap' ?

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri