Denisa Crăciun

OFICIAL Din 15 iunie 2022 se pot depune cereri pentru Ajutor de stat pentru investiții de cel puțin 1 milion Euro - schema 807

Thumbnail

Din 15 iunie se pot depune cereri pentru Ajutor de stat, conform H.G. 807/2014 care are ca obiectiv stimularea investițiilor cu impact major în economie, a transmis Ministerul Finanțelor, luni, într-un comunicat către StartupCafe.ro.

În perioada 15 iunie – 26 iulie 2022 (inclusiv), MF derulează o nouă sesiune de înregistrare a Cererilor de acord pentru finanțare, în baza H.G. 807/2014.

„Cererile de acord pentru finanțare se depun personal la Registratura Generală a Ministerului Finanțelor, din Bd. Libertãții nr. 16, sector 5, București, cu menționarea pe plic ”Pentru Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin H.G. nr. 807/2014” – a transmis Ministerul Finanțelor.

Mai multe detalii găsiți AICI.

Pentru această sesiune sunt alocați 700 milioane lei pentru finanțarea unor investiții mai mari de 1 milion euro. Vor beneficia 92 domenii de activitate, precum: industria prelucrătoare, construcții, HORECA, informații și comunicații, sănătate și asistență socială.

Nivelul de finanțare prin intermediul schemei de ajutor de stat se stabilește în funcție de mărimea proiectului de investiții și regiunea geografică.

Prin grila de punctaj propusă, sunt încurajate investițiile în zonele cele mai slab dezvoltate ale României.

Parallax

Vizualizari
49906
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri