Claudiu Zamfir

Fonduri de 2 milioane de dolari pentru startupuri. Se mai fac înscrieri la MassChallenge Elveția

Thumbnail

Startupuri din Europa, inclusiv din România, mai pot să se înscrie până pe 28 martie la competiția MassChallenge Switzerland, una din aripile europene ale acceleratorului de afaceri cu același nume de la Boston, SUA.

În cadrul programului MassChallenge, startupurile vor avea la dispoziție finanțări totale de peste 2 milioane de dolari, iar înscrierile se pot face online, AICI, până pe 28 martie, ora 19.00, ora Europei Centrale și de Est (CET), adică 20.00, ora României.

Taxa de înscriere este de 99 de dolari, dar se pot face înscrieri gratuit cu codul STARTUS2018, potrivit unui anunț făcut de rețeaua europeană antreprenirială StartUS, transmis pe e-mail redacției StartupCafe.ro.

În mai 2018 este programată anunțarea finaliștilor, iar în iunie-octombrie se va desfășura programul de accelerare propriu-zis, în care startupurile vor putea lua contact și cu potențiali investitori și clienți.

În octombrie sau noiembrie ar urma să se facă ceremonia de premiere.

De asemenea, până pe 28 martie 2018 startupurile din domeniul alimentației se vor putea înscrie AICI și la o competiție parteneră - EIT Food Accelerator Network with MassChallenge. În final, 40 de startupuri vor putea intra într-un accelerator desfășurat simultan în mai multe locuri, iar la final vor putea obține premii de maximum 180.000 de euro cash.

La înscriere, organizatorii percep o taxă de 99 de dolari, pentru a-i descuraja pe cei care nu sunt sificient de implicați și dornici de a participa.

Condiții de particiare principale pentru ambele sesiuni de înscriere: start-upurile să fi atras mai puțin de 500.000 de dolari finanțări și să fi avut venituri mai mici de 1 milion de dolari în ultimele 12 luni.

Acceleratorul de startupuri MassChallenge, cu sediul central la Boston, SUA, este unul dintre cele mai mari din lume.

Parallax

Vizualizari
2668
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri