Claudiu Zamfir

Interes semnificativ al românilor pentru fondurile norvegiene

Thumbnail

Interesul românilor pentru fondurile nerambursabile oferite de statul norvegian firmelor mici și mijlocii (IMM) este semnificativ, din câte indică datele de trafic ale site-ului Companiei publice norvegiene pentru inovație, Innovation Norway.

Conform estimărilor Similar Web, în lunia iulie 2020, site-ul statului norvegian, innovasjonnorge.no, a avut 87.000 de vizite pe mobil și pe desktop.

Dintre vizitele de pe desktop (pentru care avem date disponbile), România a fost pe locul al doilea ca țară-sursă, după statul-gazdă, Norvegia. 8,16% din traficul de pe desktop pe site-ul companiei publice norvegiene a provenit din România. După noi au venit SUA, Croația și India.

Thumbnail

Cea mai mare parte a traficului pe site-ul companiei care acordă fonduri norvegiene a fost din căutările pe Google și accesările directe ale portalului (86% împreună), pe desktop.

5,38% din traficul de desktop obținut de site-ul norvegian innovasjonnorge.no a venit din link-urile postate pe alte site-uri - referrals.

StartupCafe.ro a fost pe primul loc în topul site-urilor care au trimis vizitatori către Compania norvegiană pentru inovare, cu 25,73% din totalul vizitelor obținute de innovasjonnorge.no din referrals (pe desktop).

Thumbnail

La rândul său, StartupCafe.ro a obținut 806.000 de vizite în luna iulie 2020, conform estimărilor de pe Similar Web. Site-ul innovasjonnorge.no a fost al treilea site de destinație către care StartupCafe.ro a trimis vizitatori, în luna iulie (pe desktop). 7,17 % din totalul vizitelor trimise de StartupCafe.ro către diverse site-uri de destinație au fost către innovasjonnorge.no .

Reamintim că firmele românești inovatoare pot obține finanțări nerambursabile de câte 200.000 euro - 2 milioane euro pe proiect, printr-o linie de fonduri norvegiene oferite României, la care s-au deschis înscrierile până pe data de 17 septembrie 2020.

---

Citește și:

 

Parallax

Vizualizari
3071
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri