Smile Media

Oportunități de finanțare pentru companiile private din România – Programul SMEs Growth Romania – Dezvoltarea IMM-urilor în România

Thumbnail

Innovation Norway, în calitate de Operator de Fond organizează în data de 16 iulie 2020, în intervalul orar 11.00-12.30, o sesiune de informare online pentru companiile din România interesate de fondurile norvegiene disponibile prin cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte in cadrul Programului „SMEs Growth Romania” – „Dezvoltarea IMM-urilor în România”. Pentru a se înscrie la sesiunea de informare online, companiile pot trimite un e-mail la adresa sercin.omer@innovationnorway.no, până la data de 15 iulie 2020. 

Programul „SMEs Growth Romania” – „Dezvoltarea IMM-urilor în România” sprijină proiectele propuse de companiile românești inovative într-unul dintre cele trei arii principale:  inovare verde in industrie  (dezvoltare și investiții în tehnologii inovatoare ecologice/produse, servicii, procese de producție mai ecologice), creşterea albastră și tehnologia informației și a comunicațiilor (TIC).

În cadrul sesiunii de informare, reprezentanţii Innovation Norway vor prezenta informaţii despre program şi condiţiile de finanţare care trebuie respectate de potenţialii aplicanţi şi parteneri – eligibilitatea aplicanţilor, activităţile și cheltuielile eligibile. Prezentarea va fi susținută în limba română, iar finalul sesiunii va fi rezervat pentru întrebări şi răspunsuri.

Apelul de propuneri de proiecte este deschis până la data de 17 Septembrie 2020, cu un buget disponibil în valoare de aproximativ 18 millioane de Euro și în cadrul căruia se acordă finanțare nerambursabilă între 200 000 Euro și 2 milioane Euro.

Mai multe informaţii despre program sunt disponibile pe pagina web Innovation Norway: https://www.innovasjonnorge.no/smesgrowthromania

Innovation Norway încurajează toate companiile interesate să consulte în prealabil Ghidul Solicitantului și să transmită întrebările, în scris, în limba engleză, pe adresa programului: ro.innovation@innovationnorway.no

 

Parallax

Vizualizari
3263
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 363
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri